Terug naar vorige pagina

MAN VALT MENSEN LASTIG Noordwijk

30 Juni 2018 om 13:00

NOORDWIJK 2018-06-30 De afgelopen dagen ontvingen wij meerdere meldingen in Noordwijk van een man die andere mensen lastig viel. Hierbij zou hij schreeuwen, bedreigen en vrouwen lastig vallen. De ene keer was hij met een auto en de andere keer weer lopend. Nagenoeg bij iedere melding werd hetzelfde signalement genoemd en soms werd er ook een kenteken genoemd. Met de auto zou ook op asociale wijze door het dorp gereden worden. Uiteraard wilden wij graag weten wie deze persoon was en hebben wij dan ook onze best gedaan om hierachter te komen. Vandaag kregen wij opnieuw meerdere meldingen, waarbij wij het vermoeden hadden dat het om dezelfde persoon ging. Vanmorgen was er een melding op de Duinweg, waarbij een oudere man met de dood werd bedreigd. Vanmiddag een melding dat er bij een tankstation een aantal Duitse toeristen agressief waren benaderd. En later op de middag opnieuw een melding op de Duinweg dat er naar scholieren en vrouwen die voorbij kwamen werd geschreeuwd. Bij die laatste melding troffen de collega's de man waar het om ging en zijn signalement kwam overeen met de eerdere meldingen van deze week. Bij controle bleek dat de man nog een gevangenisstraf van 59 dagen moest uitzitten. Tevens stond hij geregistreerd als ongewenst vreemdeling. De man is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex, waar vandaan hij later wordt overgebracht naar de gevangenis. Nadat hij zijn openstaande gevangenisstraf heeft uitgezeten, neemt de vreemdelingenpolitie hem in vreemdelingenbewaring en zal hij vermoedelijk worden uitgezet.

Tekst Politie Noordwijk


1e foto daar is de man gearresteerd

2e foto daar is de 82 jarige man met de dood bedreigd


Datum 30-06-2018
Tijd 13:00
Melding Aanhouding
Adres Duinweg
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..