Terug naar vorige pagina

Boom dreigd om te vallen Karel Doormanstraat Noordwijk

NOORDWIJK 2017-06-07 Vanmorgen is de brandweer van post Noordwijk opgeroepen voor een grote boom die op omvallen stond. In eerste instantie is de brandweer alleen met de Tank Auto Spuit (TAS) gekomen en zijn gestart om de boom te kortwieken. Later is de HV Hulpverlenings Voertuig  ter plaatse gekomen en weer iets later de Autoladder omdat men niet hoog in de toppen kon komen met de ladder.


Datum
Tijd
Melding Stormoverlast bomen
Adres Karel Doormanstraat
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..