KNRM

*/ ?>
Terug naar vorige pagina

Persoon te water Zee Katwijk

5 Sept 2016 om 20:45

KATWIJK 2016-09-05 Maandagavond werden diverse hulpdiensten, waaronder de KNRM gealarmeerd voor een persoon te water in zee.

Rond kwart voor elf alarmeerde het Kustwachtcentrum de KNRM van Katwijk, Noordwijk en een SAR helikopter voor een persoon in zee tussen Katwijk en Noordwijk. Naast de KNRM werden door de meldkamer ook een ambulance en politie gealarmeerd.

 

Nadat de reddingboot op het strand klaar stond om in zee gelanceerd te worden, kwam de melding binnen van de strandpolitie dat de desbetreffende persoon op het strand stond. Hierop kon de reddingboot terug keren naar het boothuis. De bemanning van het kust hulpverleningsvoertuig hebben het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel over strand vervoerd naar het slachtoffer.

 

Het slachtoffer is vervolgens in een brancard gelegd en met het kust hulpverleningsvoertuig vervoerd naar de gereedstaande ambulance bij het boothuis van de KNRM. Aldaar is het slachtoffer in de ambulance gelegd en vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis. Foto's en tekst Katwijk actueel


Datum 05-09-2016
Tijd 20:45
Melding Persoon te water
Adres Boulevard
Plaats Katwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..