KNRM

*/ ?>
Terug naar vorige pagina

Vrouw in zee gered door KNRM Katwijk

6 Okt 2015 om 13:39

KATWIJK 2015-10-06

Dinsdagmiddag werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een vrouw die in zee zou staan t.h.v. de uitwatering in Katwijk.

Een strandtenthouder zag de vrouw in kleding tot borsthoogte in zee staan en alarmeerde de alarmcentrale. Hierop werd direct het Kustwachtcentrum in kennis gesteld en werd KNRM Katwijk gealarmeerd. Ook een tweetal ambulances en verschillende politie eenheden gingen met spoed ter plaatse.

Bemanning van de KNRM is direct met het kust hulpverleningsvoertuig naar de Zuidkant van de watering gereden, waarna een viertal bemanningsleden het water in gerend zijn. Zij hebben de vrouw aangesproken en gered uit het koude water.

De vrouw is onderkoeld met het kust hulpverleningsvoertuig vervoerd naar het boothuis van de KNRM. Daar stond het ambulancepersoneel klaar en hebben de vrouw in de ambulance onderzocht en vervoerd naar het LUMC. Tekst Katwijk Actueel foto's redactie 112Bollenstreek


Datum 06-10-2015
Tijd 13:39
Melding Persoon te water
Adres Rijnmond
Plaats Katwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..