Terug naar vorige pagina

Ongeval auto brommer van de Mortelstraat/ Adriaan Mouriszweg in Noordwijk

2015-08-26  NOORDWIJK Rond kwart over drie heeft er vanmiddag een aanrijding plaats gevonden tussen een auto en een brommer op de  kruising van de Mortelstraat / Adriaan Mouriszweg in Noordwijk. Ambulance en politie waren snel ter plaatse. De bestuurster van de brommer is door de ambulancedienst na gekeken en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.Auto en brommer hadden lichte beschaddegingen.  


Datum
Tijd
Melding Ongeval auto/scooter
Adres van de Mortelstraat
Plaats

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..