KNRM

*/ ?>
Terug naar vorige pagina

Vrouw gered uit zee Noordwijk thv afrit 1

18 Juli 2015 om 15:45

NOORDWIJK 2015-07-18 Aan het einde van de middag werd er groot alarm geslagen omdat er twee personen vermist waren nabij afrit A.

De politie, Ambulances, reddingbrigade Noordwijk en Katwijk en de KNRM Noordwijk werden opgeroepen voor een reddingsactie op zee. Al snel bleek dat het thv afrit 1 moest zijn, de boot van de reddingbrigade Noordwijk had al snel de vrouw gevonden. Ze werd snel in de boot gelegd en vervoerd naar de kustlijn daar stonden alle hulpdiensten al klaar. DE KNRM en zochten in formatie de kust af opzoek naar een man. De vrouw kwam al snel weer bij toen ze op het strand lag, ze is vervoerd met de ambulance naar een ziekenhuis in de regio. Na verloop van tijd bleek de man al aan de kant te zijn die ze zochten, hij was de vrouw achterna gezwommen maar hij merkte dat hij het zelf niet redden en is terug gezwommen. De zoekactie werd daarna afgeblazen.


Lees meer: BlikOp Noordwijk - Vrouw gered uit zee Noordwijk thv afrit 1
Bron: BlikOp


Datum 18-07-2015
Tijd 15:45
Melding Zoekactie zwemmer
Adres Koningin Astrid Boulevard
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..