Terug naar vorige pagina

Keukenbrand woning Parallelweg Noordwijkerhout

Vanmorgen was er even over half elf een brandmelding binnenbrand ( keuken ) in een woning aan de Parallelweg in Noordwijkerhout.  Het ging om een broodrooster die vlam had gevat. Politie was als eerste ter plaatse en heeft het vuur geblust met een brandblusser uit hun wagen.Na aankomst van de  brandweer heeft die het over genomen en de brand verder nageblust. Door de vele rook die was ontstaan tijdens de brand moet het gebouw worden geventileerd. Omdat de woning op de eerste etage lag was ook de brandweer van Noordwijk op geroepen met de ladderwagen en de TAS evenals de OVD. Ook is er een ambulance  geweest om de persoon te controleren in verband met rook inhalatie.


Datum
Tijd
Melding Keukenbrand
Adres Parallelweg
Plaats Noordwijkerhout

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..