Terug naar vorige pagina

Persoon te water Kanaalzijde Zuid-West Rijnsburg

Vanmiddag om 15.20 uur worden ambulance, brandweer en politie met spoed opgeroepen naar de Evertsenstraat/Kanaalpad Zuid-West waar een persoon te water was geraakt.

Deze persoon was al gered door omstanders voordat de hulpdiensten ter plaatsen waren gekomen. De persoon is in de ambulance nagekeken. Voor de brandweer was er niets te doen. De politie heeft diverse getuige gehoord.Datum
Tijd
Melding Persoon te water
Adres Kanaalpad Zuid-West
Plaats Rijnsburg

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..