Terug naar vorige pagina

Koolmonoxidemelding Duinschooten Noordwijkerhout

Vanochtend werd de ambulance opgeroepen voor een bewoner die onwel geworden was in een woning op bungalowpark Sollasi. Men vertrouwde de omstandigheden in de woning niet en daarom werd de brandweer opgeroepen om een koolmonoxide/CO meting te komen doen...

Gelukkig bleek na meting door de brandweer dat koolmonoxide/CO niet de oorzaak was van het onwel worden van de bewoner. Het ambulancepersoneel heeft zich verder over de bewoner ontfermd.


Bron: BlikOpNoordwijkerhout


Datum
Tijd
Melding Koolmonoxide
Adres Duinschooten
Plaats Noordwijkerhout

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..