Terug naar vorige pagina

Eenzijdig ongeval 's Gravendamseweg N443 Noordwijkerhot

Vanmiddag heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de af- en oprit van de N206 Noordwijkerhout. Een automobilist komend vanuit de richting Noordwijk reed de afrit van de N206 af bij de N443 's Gravendamseweg. En reed met zijn auto dwars over de middenberm van N443 en nam daarbij een verkeersbord mee. Om via de oprit aan de overkant in de bosjes te belanden.
Omwonenden hebben als eerste hulp verleent
De automobilist is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Politie zal onderzoek doen naar de oorzaak van het ongeval, de automobilist had gedronken en zou hierom een alcoholtest moeten doen.,
Datum
Tijd
Melding Ongeval auto
Adres 's Gravendamseweg N443
Plaats Noordwijkerhout

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..