Terug naar vorige pagina

Ongeval Noordeinde Rijnsburg

Vanmiddag vond er een ongeval plaats op het Noordeinde kruising Tulpenstraat in Rijnsburg tussen een fietsster en een automobilist. Op de fiets zaten een moeder en twee kleine kinderen. Door het ongeval is iedereen van de fiets gevallen, de moeder raakte hierbij gewond en is later vervoerd met een ambulance. De kinderen kwamen met de schrik vrij en zijn opgevangen in een woning. De schade aan de fiets en auto vielen mee.


Datum
Tijd
Melding Ongeval auto/fiets
Adres Noordeinde
Plaats Rijnsburg

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..