EHBZ

*/ ?>
Terug naar vorige pagina

Onthulling zeehondenborden Hoek van Holland

17 Feb 2014 om 13:00

HOEK VAN HOLLAND  2014-02-17  Lenie't Hart heeft vanmiddag op het strand van Hoek van Holland zeehondenborden onthult.

Door de aanleg van de Tweede Maasvlakte worden er steeds meer zeehonden gespot aan het strand van Hoek van Holland. Om ervoor te zorgen dat mens en dier in harmonie samen kunnen leven, heeft de deelgemeente, met steun van Zuid-Hollands Landschap en het Deltaport Donatiefons,een vijftal informatieborden over de zeehonden geplaatst op het strand van Hoek van Holland. Op de borden staat onder andere informatie over verschillende soorten zeehonden, die in de Nederlandse kustwateren voorkomen en over wat je moet doen bij het vinden van een zieke of gewonde zeehond.

Lenie't Hart was speciaal naar Hoek van Holland gekomen om de zeehondenborden te onthullen. Zij deed dat samen met Hestia Reukema-Gevers voorzitter deelgemeente Hoek van Holland en de leerlingen van groep 7 van de Hoekse basisscholen.

Om één uur was er een bijeenkomst in de LCC De Hoekstee met een voorlichting over zeehonden door Lenie't Hart. Waarna er om twee uur koers werd gezet richting de pier voor de officiële onthulling van de zeehondenborden.


Datum 17-02-2014
Tijd 13:00
Melding Overige
Adres Boulevard
Plaats Hoek van Holland

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..