Terug naar vorige pagina

Ongevallen A44 R 10.0 en L 11,7 Sassenheim

Vanmiddag omstreeks tien voor zes werden politie en ambulance naar de A44 R 10,0 in Sassenheim gestuurd voor een ongeval.

Eenmaal ter plaatse werden er ter hoogte van Jacks Casino op de vluchtstrook twee personenauto's aangetroffen. Hier bleek echter niks aan de hand te zijn en de hulpdiensten gingen verder met zoeken.

Omstreeks tien over zes trof de fotograaf op de A44 L 11,7 een personenauto aan welk verkeerd om op de snelweg in de vangrail stond. De auto stond er al even alleen was echter niemand gestopt om te kijken hoe en wat er aan de hand was. De vrouw welk in de auto zat kon 112 niet bereiken en omdat de deur klemde zat zij nog in de auto. Nadat de hulpdiensten verwittigd waren spoedde de politie en een ambulance zich naar de ongevals locatie.

De vrouw is door de ambulancedienst nagekeken en hierna naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft tijdens het ongeval en de bering de rechter rijstrook van de A44 afgesloten. De bergingsdienst BCB heeft het voertuig afgesleept.


Datum
Tijd
Melding Ongeval auto
Adres A44
Plaats Sassenheim

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..