EHBZ

*/ ?>
Terug naar vorige pagina

Zieke gewone zeehond Noordwijk

Vanmorgen op weg naar de Reddingsbrigade Bloemendaal om een zieke zeehond op te halen kwam de EHBZ Noordwijk op het strand van Noordwijk nog een zieke gewone zeehond tegen ter hoogte van strandpaal 73.000. De zieke zeehond is meegenomen door de EHBZ en over gebracht naar Hoorn waar die werd over gedragen aan een medewerker van de zeehondencreché. Daar heeft die ORS gekregen voordat men richting Pieterburen ging.


Datum
Tijd
Melding Gewone zeehond
Adres Boulevard
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..