Reddingsbrigade

*/ ?>
Terug naar vorige pagina

Reddingsbrigade oefend voor EK Life Saving Noordwijk

14 Juli 2013 om 11:00

Zondagmiddag 9 juni heeft Reddingsbrigade Nederland het Nationale Team Lifesaving gepresenteerd. Het team bestaande uit 5 dames en 5 heren zal op het EK LifeSaving 2013 (Reddingsbrigade) Nederland vertegenwoordigen.
Ela Hutten (Breda), Leone Kelleners (Eindhoven), Maike op het Veld (Eindhoven), Marianka Peeters (Eindhoven) en Anneloes Peulen (Eindhoven) komen bij de dames uit voor Nederland. De herenselectie bestaat uit Ruud van Bommel (Eindhoven), Peter Crijns (Buggenum), Niels van Dalen (Eindhoven), Robert Hendriks (Pannerden) en Melvin van der Meij (Dordrecht).

Het EK Lifesaving zal van 16 t/m 18 augustus plaatsvinden in het Hofbad van Den Haag en op het strand van Noordwijk. De LifeSaving sport is een spectaculaire sportvorm die is afgeleid van het echte reddingswerk in het water. De LifeSaving sport bestaat uit wedstrijdonderdelen in het zwembad, de “Pool Events” en op het strand en in de zee, de “Ocean Events”. “Nederland heeft reële medaille kansen op het onderdeel Beachflags, de Board Rescue en de Rescue-Tube-Rescue race van de Ocean Events. Daarnaast zijn zowel de dames als de heren erg sterk op de estafette onderdelen, zoals het 4x 25 meter pop vervoeren bij de Pool Events. Het zou fantastisch zijn als we op dit eerste EK in Nederland in eigen huis een Wilhelmus zouden kunnen laten klinken!” aldus bondscoach Nico Laumen.

Afgelopen zondag kreeg de pers uitleg over de EK life saving 2013 op het strand van Noordwijk.


Datum 14-07-2013
Tijd 11:00
Melding Oefening
Adres Boulevard
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..