Terug naar vorige pagina

Auto tegen boom Northgodreef Noordwijk

Zondagavond 5 voor half 10 werd er een ambulance opgeroepen naar de Northgodreef , evenals de politie voor een ongeval met een personenauto. Een automobilist is tegen een boom gereden aan de overkant van de weg en tegen een boom aan de overkant van de weg tot stilstand gekomen. De auto raakte hierdoor beschadigd.

De ambulancedienst heeft de persoon nagekeken maar hoefde niet mee voor verder onderzoek. De politie heeft het ongeval in kaart gebracht. De wagen is even later afgesleept door een berger.Datum
Tijd
Melding Winterweer
Adres Northgodreef
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..