Reddingsbrigade

*/ ?>
Terug naar vorige pagina

Nieuwjaarsduik 2 Nederzand(T) Noordwijk

1 Jan 2013 om 15:00

Op 1 januari organiseerde The Strand in samenwerking met St(r)andplaats Nederzandt wederom een te gekke Nieuwjaarsduik. Speciaal voor de minder vroege vogels starten de duik bij Nederzandt om 15:00 uur. Een kater was dus geen excuus, want uitslapen was toegestaan!Vanaf 14:00 uur kon iedereen die mee wilde duiken zich inschrijven op het terras. De duik zelf startte om 15:00 uur op het strand aan de Langevelderslag. Krijg je al rillingen bij het idee om het water in te springen? Men kon kijken hoe onze helden het koude water trotseerden!

Dit jaar hoefde je geen inschrijfgeld te betalen om mee te doen aan de Duik, maar vroeg men om familie, vrienden en bedrijven een bedrag naar keuze te sponsoren voor een sprong in het diepe. Hiermee steunde men niet één, maar twee goede doelen! De opbrengsten zullen gedoneerd worden aan de Stichting Outdoor4Disabled en de Reddingsbrigade. Op de achterkant van onze Nieuwjaarsduikflyer vond men de sponsorkaart. De sponsorkaart kon men op 1 januari, voorafgaand aan de duik, bij de inschrijvingen op het terras inleveren, samen met het sponsorbedrag.


Datum 01-01-2013
Tijd 15:00
Melding Nieuwjaarsduik
Adres Langevelderslag
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..