Reddingsbrigade

*/ ?>
Terug naar vorige pagina

Hans Wijnands helpt Noordwijkse Reddings Brigade

26 Nov 2012 om 05:00

Wie kent hem niet? Hans Wijnands, de kerstbomen verkoper die al jaren rond de kerst een waar bos neerzet en zijn mooie bomen verkoopt.


Ook dit jaar zal hij weer de kerstbomen aan de man brengen, ditmaal staat hij bij het gemeentehuis.
Wat voor velen wellicht onbekend is, is dat hij elk jaar een goed doel bindt aan de verkoop. Per verkochte boom gaat er € 1.= naar een goed doel.
Dit jaar heeft hij gekozen voor de Noordwijkse Reddings Brigade (NRB).


Uiteraard waren de NRB’ers zeer verrast toen dit nieuws bekend werd. Deze redders staan dag en dagelijks klaar om mens en dier in nood te helpen, met name in de zomer zijn deze vrijwilligers dag in en dag uit in touw. Geheel vrijwillig! en dan is elk steuntje in de rug van harte welkom.
Uiteraard zullen de redders van de NRB Hans Wijnands en zijn maat Wim Wickel helpen met het bezorgen van de bomen. Laat u daarom graag verrassen door deze redders, wanneer zij bij u aanbellen voor het afleveren van uw bestelde kerstboom.
De start van de verkoop begint op 29-11-2012 op 14.00 bij het gemeentehuis, en zal verricht worden door Hans en de Noordwijkse Reddings Brigade.


Datum 26-11-2012
Tijd 05:00
Melding Overige
Adres Voorstraat
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..