KNRM

*/ ?>
Terug naar vorige pagina

Grote zoekactie naar zwemmer Duindamseslag Noordwijk (update)

3 Juli 2011 om 14:32

Om even over half drie in de middag word er alarm gemaakt voor een vermiste zwemmer ter hoogte van Duindamseslag in Noordwijk.

Noordwijk aan Zee

Een Duitse jongen is zondagmiddag verdronken in de Noordzee in Noordwijk aan Zee. Dit heeft het Kustwachtcentrum zondag laten weten.

Zondagmiddag rond 14.30 uur ontving het Kustwachtcentrum te Den Helder de melding dat een 16-jarige Duitse jongen ter hoogte van Noordwijk vermist werd.

Hierop heeft het Kustwachtcentrum alarm gemaakt voor de KNRM reddingboten van Noordwijk, Katwijk, Scheveningen, Zandvoort, de Offshore SAR helikopter en de reddingbrigade van Noordwijk.

Uiteindelijk heeft de helikopter de jongen aangetroffen, ongeveer 25 meter uit de kant op een zandplaat. De jongen, die niet kon zwemmen, werd nog gereanimeerd maar dit mocht niet meer baten, aldus het Kustwachtcentrum.


Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..