KNRM

*/ ?>
Terug naar vorige pagina

Het jaarlijkse KNRM-benefietgala brengt €650.648,- op

26 Nov 2017 om 10:16

Het jaarlijkse KNRM-benefietgala, waar ruim 500 gasten aanschoven in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, heeft een totaalbedrag van €650.648,- opgeleverd. De KNRM besteedt het geld aan investeringen die de veiligheid van de ruim 1.300 vrijwilligers ten goede komen.

De galagasten kregen niet alleen een uitgebreid menu en entertainment voorgeschoteld, maar maakten ook uitgebreid kennis met de KNRM. Aan het einde van de avond overhandigde Huis ter Duin-directeur Stephan Stokkermans de cheque met de opbrengst van de avond aan Het resultaat van de avond werd bepaald door de tafelverkoop aan uiteenlopende bedrijven en particulieren, die de KNRM een warm hart toedragen. Door een veiling en een loterij. Captain of Sales Voor het eerst werd de uitslag ook bepaald door een event op de vrijdag voor het gala. Captain of Sales.

Ruim 50 koppels bestaande uit mensen die werkzaam zijn in de sales hebben een dag lang zoveel mogelijk geld proberen in te zamelen voor de KNRM. Gedurende de dag werden de koppels uitgedaagd door middel van spectaculaire opdrachten. Middag en avond programma Reddersgala ’s Middags maakte een deel van de galagasten ook écht kennis met de KNRM door mee te doen aan een oefening op zee, met vier reddingboten en een helikopter.

’s Avonds waren er onder meer optredens van de Marinierskapel, Brigitte Kaandorp en Stanley Burleson. De presentatie van de avond lag in handen van Art Rooijakkers.

 


Datum 26-11-2017
Tijd 10:16
Melding Overige
Adres
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..