Terug naar vorige pagina

Radisson Blu Palace Hotel overhandigt cheque aan KNRM Noordwijk

30 Juni 2015 om 14:00

NOORDWIJK 2015-06-30 De KNRM Noordwijk is op 30 juni in het Radisson Blu Palace Hotel ten overstaan van het hotelpersoneel verrast met een cheque. Namens de hotelgasten en het personeel mocht het hotel een bedrag van €6750,- schenken aan de KNRM mannen van Station Noordwijk.

Ook het gewonnen bedrag van €750,- van de Duurzaamheidsprijs Bollenstreek is aan de KNRM gedoneerd.

De middag begon met een presentatie van Edward Zwitser van het hoofdkantoor van de KNRM. Hij vertelde aan de aanwezigen wat het werk van de KNRM precies inhoudt en vertelde een aantal aangrijpende verhalen.  Het personeel van het hotel kreeg hierbij een goed beeld van de werkzaamheden van de vrijwilligers en waarom geld inzamelen zo belangrijk is. André Aaij, General Manager van het hotel: “Als hotel krijgen wij veel toeristen die zeker in deze mooie maanden gaan genieten van het strand en de Noordzee. De redders van de KNRM werken op vrijwillige basis. Wij proberen ons steentje bij te dragen door aan elke hotelgast €1,- te vragen voor de KNRM in Noordwijk. Zeker in de zomermaanden kunnen badgasten zich een goede voorstelling maken van hoe belangrijk het is dat er bij nood  snel hulp ter plaatste kan zijn op het strand of op zee. Wij vinden het werk dat zij o.a. voor onze gasten doen zo geweldig dat wij het gewonnen bedrag van de Duurzaamheidsprijs van afgelopen maart ook doneren aan de KNRM. Deze prestigieuze prijs in de regio gaat naar een onderneming die zich onderscheidt met duurzaam ondernemen. Onze bijdrages aan de KNRM zijn daar een mooi voorbeeld van”.

 

Bij de overhandiging van de cheque waren ook Burgemeester Rijpstra, tevens voorzitter plaatselijke commissie Noordwijk van de KNRM, en de nieuwe directeur van de KNRM Jos Stierhout aanwezig. Naast het overhandigen van de cheque is ook een nieuwe expositie te zien in het hotel met ruim 15 grote, nieuwe KNRM foto´s. De afbeeldingen variëren van de KNRM in actie tot portretten van de mannen van de KNRM Noordwijk. U kunt de expositie kostenloos bezoeken in het Radisson Blu Palace Hotel


Lees meer: BlikOp Noordwijk - Radisson Blu Palace Hotel overhandigt cheque aan KNRM Noordwijk
Bron: BlikOp


Datum 30-06-2015
Tijd 14:00
Melding Overige
Adres picképlein
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..