Terug naar vorige pagina

KNRM Katwijk opent deuren voor publiek

8 Aug 2018 om 19:00

KATWIJK  2018-08-08    Aanstaande woensdagavond zal er in boothuis Groeneveld van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) open huis gehouden worden.

Tussen 19.00 uur en 21.00 uur kunt u in het boothuis terecht voor informatie over het reddingwerk, het bezichtigen van reddingboot 'Edit Grondel' en al het overige materieel. Ook zal er een fototentoonstelling en videofilms over het werk van de KNRM te zien zijn. Tevens is de vernieuwde reddingwinkel aanwezig. Hier kunnen verschillende artikelen, aangaande het reddingwerk, worden gekocht.

Ook de brandweer, (strand)politie, ambulancedienst, reddingsbrigade en Politiehondenvereniging Katwijk zijn met voertuigen aanwezig en zullen demonstraties verzorgen en u uitleg geven over hun werkzaamheden. Bezoekers die tijdens de open avond Donateur of jeugdlid van de KNRM worden, mogen na afloop van de open avond meevaren met de snelle reddingboot 'Edith Grondel’!

Tekst:  KNRM Katwijk


Datum 08-08-2018
Tijd 19:00
Melding Opendag K.N.R.M
Adres Noordduinseweg
Plaats Katwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand N206 Ir. G.Tjalmaweg Valkenburg

VALKENBURG  2018-0814  Vanavond werd de brandweer van Valkenburg opgeroepen voor een autobrand op de Ir.G.Tjalmaweg N206 in Valkenburg.  ..

Ongeval auto scooter Schelftweg Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-08-13   Een scooterrijder is in de nacht van zondag op maandag tegen een auto gereden op de Schelftweg in Noordwijkerhout..

Zwemmer in problemen blijkt kanoër die zit te vissen

NOORDWIJK  2018-08-12  Rond acht uur vanavond werden diverse hulpdiensten gealarmeerd voor een zwemmer in problemen. Waaronder de KNRM Noordwi..

Duinbrand Northgodreef Noordwijk.

NOORDWIJK  2018-08-11  Even over elf uur vanavond werd de brandweer van Noordwijk opgeroepen voor een buitenbrand Northgodreef in Noordwijk. B..

Stormschade Nassaupark Lisse

LISSE 2018-08-10  De brandweer van Lisse werd vrijdagavond olgeroepen voor stormschade op het Nassaupark in Lisse. Een boom was waarschijnlijk gera..