Terug naar vorige pagina

Keukenbrand Eikenhorstlaan Lisse

10 Juli 2018 om 15:42

LISSE 2018-07-10  Dinsdagmiddag zijn brandweer, politie  en ambulance opgeroepen, nadat hevige rookontwikkeling op de bovenste verdieping van een flat aan de Eikenhorstlaan geconstateerd werd. De bewoners zelf (beiden ruim 80 jaar)waren aan het winkelen in het dorp en hoorden wel de verschillende sirenes van aanrijdende voertuigen. Thuis gekomen bleek het hun eigen appartement te zijn. De oorzaak van de rookontwikkeling was een pannetje vlees. Deze stond op het vuur en was men bij vertrek vergeten uit te zetten.
Bij het zien van alle hulpdiensten overviel de spanning de jarige bewoonster. Het aanwezige ambulancepersoneel heeft haar even opgevangen om zo van de schrik te bekomen.

foto's en tekst Blik Op Lisse


Datum 10-07-2018
Tijd 15:42
Melding Binnenbrand Woning
Adres Eikenhorstlaan
Plaats Lisse

Nog meer nieuws

Ongeval scooters Teylingerdreef Voorhout

VOORHOUT 2018-07-16 Vanmiddag vond er op de Teylingerdreef een ongeval plaats tussen twee passerende scooterrijdsters. Daarbij is een vrouw gewond geraa..

Kat in boom Duinzicht Noordwijk

NOORDWIJK 2018-07-16 Vanmorgen is de brandweer van post Noordwijk opgeroepen naar de Duinzicht voor een kat in de boom die daar al een paar dagen zat. D..

Grote zoekactie naar twee vermiste personen Noordwijk (Update)

NOORDWIJK  2018-07-15  Vanavond werden Reddingsbrigade Noordwijk, Katwijk en de KNRM Noordwijk opgeroepen voor een grote zoekactie op het stra..

Prullenbak brand Paardenlaan Noordwijk

NOORDWIJK 2018-07-15 Prullenbak brand Paardenlaan Zondagavond werd er een prullenbak brand gemeld aan de Paardenlaan. De brandweer van post Katwijk moes..

Ongeval scooter met paard

 NOORDWIJK 2018-07-15  Vanmiddag zijn twee personen gewond geraakt op de Duindamseweg in Noordwijk nadat een paard op hol geslagen was. De bes..