Terug naar vorige pagina

Zwemmer vermist Langevelderslag Noordwijk

7 Juli 2018 om 08:42

NOORDWIJK  2018-07-07  Rond kwart  voor negen vanmorgen werden de KNRM stations Noordwijk, Zandvoort en Katwijk opgeroepen voor een zwemmer vermist ter hoogte van de Langevelderslag in Noordwijk. Ook werd de politie, politiehelikopter  en ambulance gealarmeerd. Op het strand had men kleding gevonden en er was niemand te zien op het strand en in de zee. Vanuit de heli zag men een eind verderop een persoon op het strand lopen en heeft dat door gegeven aan de eenheden op het strand het bleek te gaan om de persoon waar men de kleding van had gevonden hierop kon de zoekactie worden gestopt .


Datum 07-07-2018
Tijd 08:42
Melding Inzet K.N.R.M boten
Adres Langevelderslag
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Ongeval scooters Teylingerdreef Voorhout

VOORHOUT 2018-07-16 Vanmiddag vond er op de Teylingerdreef een ongeval plaats tussen twee passerende scooterrijdsters. Daarbij is een vrouw gewond geraa..

Kat in boom Duinzicht Noordwijk

NOORDWIJK 2018-07-16 Vanmorgen is de brandweer van post Noordwijk opgeroepen naar de Duinzicht voor een kat in de boom die daar al een paar dagen zat. D..

Grote zoekactie naar twee vermiste personen Noordwijk (Update)

NOORDWIJK  2018-07-15  Vanavond werden Reddingsbrigade Noordwijk, Katwijk en de KNRM Noordwijk opgeroepen voor een grote zoekactie op het stra..

Prullenbak brand Paardenlaan Noordwijk

NOORDWIJK 2018-07-15 Prullenbak brand Paardenlaan Zondagavond werd er een prullenbak brand gemeld aan de Paardenlaan. De brandweer van post Katwijk moes..

Ongeval scooter met paard

 NOORDWIJK 2018-07-15  Vanmiddag zijn twee personen gewond geraakt op de Duindamseweg in Noordwijk nadat een paard op hol geslagen was. De bes..