Terug naar vorige pagina

EHBZ helpt bij transport van olie slachtoffer Maassluis

24 Juni 2018 om 15:00

MAASSLUIS 2018-06-24  Vanmiddag kwam ook bij de EHBZ Noordwijk de vraag binnen of ze konden helpen met het vervoeren van de dieren die slachtoffer waren geworden van de olieramp. Er werd naar de Deltaweg in Maassluis gereden om zich daar bij meer vrijwilligers en voertuigen van de EHBZ te voegen. Uit het hele land kwamen dierenambulances om te helpen de gewonden dieren vooral zwanen over te brengen naar diverse vogelopvangcentrums om de dieren te verzorgen. Mensen uit de omgeving kwamen handdoeken en andere spullen brengen die men nodig hadden om de dieren goed te kunnen opvangen.


Datum 24-06-2018
Tijd 15:00
Melding Overige dieren
Adres Deltaweg
Plaats Maassluis

Nog meer nieuws

Ongeval scooters Teylingerdreef Voorhout

VOORHOUT 2018-07-16 Vanmiddag vond er op de Teylingerdreef een ongeval plaats tussen twee passerende scooterrijdsters. Daarbij is een vrouw gewond geraa..

Kat in boom Duinzicht Noordwijk

NOORDWIJK 2018-07-16 Vanmorgen is de brandweer van post Noordwijk opgeroepen naar de Duinzicht voor een kat in de boom die daar al een paar dagen zat. D..

Grote zoekactie naar twee vermiste personen Noordwijk (Update)

NOORDWIJK  2018-07-15  Vanavond werden Reddingsbrigade Noordwijk, Katwijk en de KNRM Noordwijk opgeroepen voor een grote zoekactie op het stra..

Prullenbak brand Paardenlaan Noordwijk

NOORDWIJK 2018-07-15 Prullenbak brand Paardenlaan Zondagavond werd er een prullenbak brand gemeld aan de Paardenlaan. De brandweer van post Katwijk moes..

Ongeval scooter met paard

 NOORDWIJK 2018-07-15  Vanmiddag zijn twee personen gewond geraakt op de Duindamseweg in Noordwijk nadat een paard op hol geslagen was. De bes..