Terug naar vorige pagina

Agressieve man aangehouden 's Gravendamseweg Noordwijkerhout

10 Mei 2018 om 00:30

NOORDWIJKERHOUT 2018-05-10 Vannacht is een man op een fiets een confrontatie aan gegaan met mede fietsers. Dat liep zo uit de hand dat er veel politie nodig was om de man aan te houden. De man had verdovende middelen op en was tegen de politie zeer onbeschoft. De man is geboeit in de politieauto gezet waar hij het niet mee eens was. Hij wilde met alle geweld weer uit de auto en kopte de zijruit eruit. Hij is daarna direct de auto uitgetrokken en op de grond gewerkt. Met enkele agenten werd hij in bedwang gehouden tot de komst van de ambulancedienst. De agressieve man wilde geen hulp maar na enkel spuitjes werd hij heel poeslief. Hij is geboeid met de ambulance onder begeleiding van een agent naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft twee uitgebreide verklaringen opgenomen.


Datum 10-05-2018
Tijd 00:30
Melding Aanhouding
Adres 's Gravendamseweg N443
Plaats Noordwijkerhout

Nog meer nieuws

Amazone gewond na trap paard Duindamseslag Noordwijk

NOORDWIJK 2018-07-20 Diverse hulpdiensten waaronder de KNRM, Reddingsbrigade , politie, ambulance en een traumahelikopter werden vanavond opgeroepen voo..

Vechtpartijen en twee aanhoudingen uitgaansgebied Noordwijk

NOORDWIJK  2018-07-20  In de nacht van donderdag op vrijdag waren er op de Grent in Noordwijk weer diverse vechtpartijen. Politie kwam met mee..

Middelbrand Scheepmakersdam Warmond

WARMOND 2018-07-19 Vanmorgen werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand aan de Scheepmakersdam. Diverse politie, brandweer eenheden en een ambula..

Ongeval auto en scooter Heereweg Lisse

LISSE 2018-07-18  Een scooter en een personenauto zijn woensdagochtend in botsing gekomen op de kruising van de Heereweg met de Kanaalstraat in Lis..

Ongeval auto fietsster Wasbeeklaan Sassenheim

SASSENHEM 2018-07-18  Vanmorgen heeft er een ongeval plaats gevonden tussen een auto en een fietsster op de Wasbeeklaan in Sassenheim. Hierbij is d..