Terug naar vorige pagina

Ongeval Biltlaan Katwijk

3 Mei 2018 om 15:01

KATWIJK 2018-05-03  Vanmiddag vond er op de Biltlaan afslag Hoorneslaan een ongeval plaats tussen twee auto’s. De achterop komende auto zag te laat dat de vrouw afremde en klapte er vol bovenop. De politie heeft een ambulance met spoed laten komen omdat er meerdere personen klaagde over letsel. Er ontstonden lange files op de Koningin Julianalaan naar de Hoorneslaan. De ambulance had moeite om zich door het verkeer te wurmen. Er zijn een aantal personen nagekeken maar niemand raakte zo gewond dat deze met de ambulance mee moest. Een berger heeft de achterste auto afgesleept. Na een ruime uur was het voorbij en loste de file op.


Datum 03-05-2018
Tijd 15:01
Melding Ongeval auto/auto
Adres Biltlaan
Plaats Katwijk

Nog meer nieuws

Amazone gewond na trap paard Duindamseslag Noordwijk

NOORDWIJK 2018-07-20 Diverse hulpdiensten waaronder de KNRM, Reddingsbrigade , politie, ambulance en een traumahelikopter werden vanavond opgeroepen voo..

Vechtpartijen en twee aanhoudingen uitgaansgebied Noordwijk

NOORDWIJK  2018-07-20  In de nacht van donderdag op vrijdag waren er op de Grent in Noordwijk weer diverse vechtpartijen. Politie kwam met mee..

Middelbrand Scheepmakersdam Warmond

WARMOND 2018-07-19 Vanmorgen werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand aan de Scheepmakersdam. Diverse politie, brandweer eenheden en een ambula..

Ongeval auto en scooter Heereweg Lisse

LISSE 2018-07-18  Een scooter en een personenauto zijn woensdagochtend in botsing gekomen op de kruising van de Heereweg met de Kanaalstraat in Lis..

Ongeval auto fietsster Wasbeeklaan Sassenheim

SASSENHEM 2018-07-18  Vanmorgen heeft er een ongeval plaats gevonden tussen een auto en een fietsster op de Wasbeeklaan in Sassenheim. Hierbij is d..