Terug naar vorige pagina

Koe te water Leidsevaart N444 Sassenheim

19 April 2018 om 15:22

SASSENHEIM 2018-04-19 Vanmiddag vond een koe het te warm en is gaan zwemmen in de Leidsevaart nabij Sassenheim. De koe kon niet meer aan de kant komen. De brandweer en politie zijn ter plaatse gekomen. Twee passerende boten hebben geholpen met de koe naar de kant te krijgen. De brand heeft een touw naar de boot gegooid en uitgelegd hoe deze om de hals moest worden gedaan. De eerste poging wilde de koe aan de verkeerde kant aan wal gaan maar dat werd door de hulpdiensten voorkomen. De boot trok de koe heel langzaam vooruit en vonden een plek waar de koe aan wal kon. De koe was het daar niet mee eens en sprong in een slootje. Een andere omstander had ondertussen het hek geopend waar de andere koeien stonden. De koe kwam uit het slootje en huppelde naar haar soortgenoten toe.

 


Datum 19-04-2018
Tijd 15:22
Melding Koe te water
Adres Leidsevaart N444
Plaats Sassenheim

Nog meer nieuws

Amazone gewond na trap paard Duindamseslag Noordwijk

NOORDWIJK 2018-07-20 Diverse hulpdiensten waaronder de KNRM, Reddingsbrigade , politie, ambulance en een traumahelikopter werden vanavond opgeroepen voo..

Vechtpartijen en twee aanhoudingen uitgaansgebied Noordwijk

NOORDWIJK  2018-07-20  In de nacht van donderdag op vrijdag waren er op de Grent in Noordwijk weer diverse vechtpartijen. Politie kwam met mee..

Middelbrand Scheepmakersdam Warmond

WARMOND 2018-07-19 Vanmorgen werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand aan de Scheepmakersdam. Diverse politie, brandweer eenheden en een ambula..

Ongeval auto en scooter Heereweg Lisse

LISSE 2018-07-18  Een scooter en een personenauto zijn woensdagochtend in botsing gekomen op de kruising van de Heereweg met de Kanaalstraat in Lis..

Ongeval auto fietsster Wasbeeklaan Sassenheim

SASSENHEM 2018-07-18  Vanmorgen heeft er een ongeval plaats gevonden tussen een auto en een fietsster op de Wasbeeklaan in Sassenheim. Hierbij is d..