Terug naar vorige pagina

Vrouw schrikt en valt Tramstraat Katwijk

4 April 2018 om 11:00

KATWIJK 2018-04-04 Vanmorgen vond er een valpartij plaats op de Tramstraat afslag Zwanenburgstraat. Een vrouw fietsend op een elektrische fiets reed vanuit de Mr Hans van de Hoevenstraat naar de Zwanenburgstraat waar ze heen fietste en schrok van de auto die de Tramstraat op wilde rijden. De vrouw kwam hard ten val, de geschrokken bestuurder sprong uit zijn auto maar vergat zijn handrem aan te trekken deze rolde daardoor door en kwam op de fiets terecht. Zowel de fiets als auto hebben schade opgelopen. De vrouw is na onderzoek in de ambulance niet vervoerd. Tijdens het ongeval heeft de politie het verkeer geregeld.

 


Datum 04-04-2018
Tijd 11:00
Melding Gevallen
Adres Tramstraat
Plaats Katwijk

Nog meer nieuws

Ongeval scooters Teylingerdreef Voorhout

VOORHOUT 2018-07-16 Vanmiddag vond er op de Teylingerdreef een ongeval plaats tussen twee passerende scooterrijdsters. Daarbij is een vrouw gewond geraa..

Kat in boom Duinzicht Noordwijk

NOORDWIJK 2018-07-16 Vanmorgen is de brandweer van post Noordwijk opgeroepen naar de Duinzicht voor een kat in de boom die daar al een paar dagen zat. D..

Grote zoekactie naar twee vermiste personen Noordwijk (Update)

NOORDWIJK  2018-07-15  Vanavond werden Reddingsbrigade Noordwijk, Katwijk en de KNRM Noordwijk opgeroepen voor een grote zoekactie op het stra..

Prullenbak brand Paardenlaan Noordwijk

NOORDWIJK 2018-07-15 Prullenbak brand Paardenlaan Zondagavond werd er een prullenbak brand gemeld aan de Paardenlaan. De brandweer van post Katwijk moes..

Ongeval scooter met paard

 NOORDWIJK 2018-07-15  Vanmiddag zijn twee personen gewond geraakt op de Duindamseweg in Noordwijk nadat een paard op hol geslagen was. De bes..