Terug naar vorige pagina

zeer grote stroomstoring Bollenstreek en Leiden e.o.

15 Maart 2018 om 13:45

Zeer grote stroomstoring in  Noordwijk, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Leiden, Voorschoten, Wassenaar en omgeving hebben last gehad van een zeer grote stroomstoring in Noordwijk was na ongeveer 15 minuten weer voorzien van stroom. De meeste plaatsen moeten rekening houden met een lange storing. Liander verwacht dat deze rond 15.45 uur weer is verholpen. De brandweer in de regio heeft tientallen lift opsluitingen. Sommige lift opsluitingen moeten met prio 1 worden gereden. Om 14.12 uur wordt er GRIP 2 afgekondigd dan hebben we hele serieuze problemen. Ambulance, brandweer en politie zijn in hoogste staat van paraatheid om burgers snel te helpen

Plaatsen die zijn getroffen: ALPHEN AAN DEN RIJN, DE ZILK, HOOGMADE, KATWIJK ZH, LEIDEN, LEIDERDORP, LEIMUIDEN, LISSE, NIEUWVEEN, NOORDWIJK ZH, NOORDWIJKERHOUT, OEGSTGEEST, OUDE WETERING, RIJNSATERWOUDE, RIJNSBURG, SASSENHEIM, TER AAR, VALKENBURG ZH, VOORSCHOTEN, WARMOND, WASSENAAR meer dan 100000 woningen en bedrijven.
 


Datum 15-03-2018
Tijd 13:45
Melding Overige
Adres diverse
Plaats Bollenstreek

Nog meer nieuws

Bootgezonken Olympiaweg Hillegom

HILLEGOM 2018-04-20 Een pleziervaartuig welke lag aangemeerd bij het Beltpark in Hillegom is afgelopen nacht gezonken. De boot lag vlakbij de brug van d..

Scooter te water Stationsweg Lisse

LISSE 2018-04-20 Vannacht werden de hulpdiensten massaal opgeroepen omdat er een melding binnen was gekomen van een persoon te water aan de Stationsweg ..

Vechtpartij Steenbakkerstraat Katwijk

KATWIJK 2018-04-19 Vanavond vond en er een flinke vechtpartij plaats tussen twee mannen met wapens op zak. De vechtpartij vond plaats aan de Steenbakker..

Koe te water Leidsevaart N444 Sassenheim

SASSENHEIM 2018-04-19 Vanmiddag vond een koe het te warm en is gaan zwemmen in de Leidsevaart nabij Sassenheim. De koe kon niet meer aan de kant komen. ..

Ongeval Hoofdstraat Sassenheim

SASSENHEIM 2018-04-19 Vanmiddag vond er op de rotonde een klein ongevalletje plaats tussen twee auto's. Er is een ambulance opgeroepen om een aantal..