Terug naar vorige pagina

zeer grote stroomstoring Bollenstreek en Leiden e.o.

15 Maart 2018 om 13:45

Zeer grote stroomstoring in  Noordwijk, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Leiden, Voorschoten, Wassenaar en omgeving hebben last gehad van een zeer grote stroomstoring in Noordwijk was na ongeveer 15 minuten weer voorzien van stroom. De meeste plaatsen moeten rekening houden met een lange storing. Liander verwacht dat deze rond 15.45 uur weer is verholpen. De brandweer in de regio heeft tientallen lift opsluitingen. Sommige lift opsluitingen moeten met prio 1 worden gereden. Om 14.12 uur wordt er GRIP 2 afgekondigd dan hebben we hele serieuze problemen. Ambulance, brandweer en politie zijn in hoogste staat van paraatheid om burgers snel te helpen

Plaatsen die zijn getroffen: ALPHEN AAN DEN RIJN, DE ZILK, HOOGMADE, KATWIJK ZH, LEIDEN, LEIDERDORP, LEIMUIDEN, LISSE, NIEUWVEEN, NOORDWIJK ZH, NOORDWIJKERHOUT, OEGSTGEEST, OUDE WETERING, RIJNSATERWOUDE, RIJNSBURG, SASSENHEIM, TER AAR, VALKENBURG ZH, VOORSCHOTEN, WARMOND, WASSENAAR meer dan 100000 woningen en bedrijven.
 


Datum 15-03-2018
Tijd 13:45
Melding Overige
Adres diverse
Plaats Bollenstreek

Nog meer nieuws

Ongeval Wasbeeklaan Sassenheim

SASSENHEIM  2018-06-17  Vanmorgen werd de politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de Wasbeeklaan in Sassenheim. De bestuurder van ..

Sportvliegtuigje maakt noodlanding Elsgeesterweg Voorhout

VOORHOUT  2018-06-16  Vanmiddag werden diverse hulpdiensten waaronder brandweer Noordwijk, Rijnsburg,Voorhout en Leiden opgeroepen voor een lu..

Autobranden Michiel de Ruyterstraat Hillegom

HILLEGOM 2018-06-16 Vanmorgen vroeg is de brandweer en politie opgeroepen naar de Michiel de Ruyterstraat voor een voertuigbrand. Daar aangekomen bleken..

Aanhouding Katwijk

KATWIJK 2018-06-15 Vanavond heeft de politie een waarschuwingsschot gelost en daarna drie aanhoudingen verricht. Er zou een (vuur) wapen in het spel zij..

Ongeval scooter/scooter Kanaalstraat Lisse

LISSE  2018-06-15  Vanavond heeft er een ongeval plaats gevonden tussen twee scooterrijders op de Kanaaalstraat in Lisse. Hierbij is een scoot..