Terug naar vorige pagina

Vaartuig motor problemen thv de Langevelderslag

11 Maart 2018 om 13:16

NOORDWIJK  2018-03-11  Vanmiddag werd de KNRM Noordwijk en Zandvoort opgeroepen voor een melding vaartuig met motor problemen thv de Langevelderslag in Noordwijk. De Reddingsboot de Paul Johannes van station Noordwijk was als eerste ter plaatse. Het ging om een zeiljacht die motor problemen had, die bij aankomst van de tweede Reddingsboot "De Redder" de vervanger van de Annie Poulisse van station Zandvoort die in onderhoud is,  waren de problemen met de motor van het zeiljacht weer opgelost, waardoor die zelfstandig richting IJmuiden kon varen. De Reddingsboot van Zandvoort zou het zeiljacht nog een stuk begeleiden richting IJmuiden. Waarna men  weer terug konden naar het station.

Foto op zee gemaakt door de KNRM Noordwijk.


Datum 11-03-2018
Tijd 13:16
Melding Inzet K.N.R.M boten
Adres Langevelderslag
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Bootgezonken Olympiaweg Hillegom

HILLEGOM 2018-04-20 Een pleziervaartuig welke lag aangemeerd bij het Beltpark in Hillegom is afgelopen nacht gezonken. De boot lag vlakbij de brug van d..

Scooter te water Stationsweg Lisse

LISSE 2018-04-20 Vannacht werden de hulpdiensten massaal opgeroepen omdat er een melding binnen was gekomen van een persoon te water aan de Stationsweg ..

Vechtpartij Steenbakkerstraat Katwijk

KATWIJK 2018-04-19 Vanavond vond en er een flinke vechtpartij plaats tussen twee mannen met wapens op zak. De vechtpartij vond plaats aan de Steenbakker..

Koe te water Leidsevaart N444 Sassenheim

SASSENHEIM 2018-04-19 Vanmiddag vond een koe het te warm en is gaan zwemmen in de Leidsevaart nabij Sassenheim. De koe kon niet meer aan de kant komen. ..

Ongeval Hoofdstraat Sassenheim

SASSENHEIM 2018-04-19 Vanmiddag vond er op de rotonde een klein ongevalletje plaats tussen twee auto's. Er is een ambulance opgeroepen om een aantal..