Terug naar vorige pagina

Vaartuig motor problemen thv de Langevelderslag

11 Maart 2018 om 13:16

NOORDWIJK  2018-03-11  Vanmiddag werd de KNRM Noordwijk en Zandvoort opgeroepen voor een melding vaartuig met motor problemen thv de Langevelderslag in Noordwijk. De Reddingsboot de Paul Johannes van station Noordwijk was als eerste ter plaatse. Het ging om een zeiljacht die motor problemen had, die bij aankomst van de tweede Reddingsboot "De Redder" de vervanger van de Annie Poulisse van station Zandvoort die in onderhoud is,  waren de problemen met de motor van het zeiljacht weer opgelost, waardoor die zelfstandig richting IJmuiden kon varen. De Reddingsboot van Zandvoort zou het zeiljacht nog een stuk begeleiden richting IJmuiden. Waarna men  weer terug konden naar het station.

Foto op zee gemaakt door de KNRM Noordwijk.


Datum 11-03-2018
Tijd 13:16
Melding Inzet K.N.R.M boten
Adres Langevelderslag
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Ongeval Wasbeeklaan Sassenheim

SASSENHEIM  2018-06-17  Vanmorgen werd de politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de Wasbeeklaan in Sassenheim. De bestuurder van ..

Sportvliegtuigje maakt noodlanding Elsgeesterweg Voorhout

VOORHOUT  2018-06-16  Vanmiddag werden diverse hulpdiensten waaronder brandweer Noordwijk, Rijnsburg,Voorhout en Leiden opgeroepen voor een lu..

Autobranden Michiel de Ruyterstraat Hillegom

HILLEGOM 2018-06-16 Vanmorgen vroeg is de brandweer en politie opgeroepen naar de Michiel de Ruyterstraat voor een voertuigbrand. Daar aangekomen bleken..

Aanhouding Katwijk

KATWIJK 2018-06-15 Vanavond heeft de politie een waarschuwingsschot gelost en daarna drie aanhoudingen verricht. Er zou een (vuur) wapen in het spel zij..

Ongeval scooter/scooter Kanaalstraat Lisse

LISSE  2018-06-15  Vanavond heeft er een ongeval plaats gevonden tussen twee scooterrijders op de Kanaaalstraat in Lisse. Hierbij is een scoot..