Terug naar vorige pagina

Gasexplosie Duinweg Noordwijk

27 Feb 2018 om 13:43

NOORDWIJK  2018-02-27  Brandweer en politie werden vanmiddag opgeroepen voor een melding gasexplosie in Hotel de Witte Raaf op de Duinweg in Noordwijk.  De politie was met meerdere voertuigen en manschappen ter plaatse gekomen ivm een evacuatie na een drukgolf die was ontstaan door een gasophoping tussen het plafond. Door de explosie waren een aantal plafondplaten naar beneden gekomen, er vielen geen gewonden hierbij. De BHV-ers van het bedrijf hebben de aanwezige geëvacueerd en het gas afgesloten.  De brandweer heeft diverse metingen gedaan in het gebouw en Liander zou onderzoek doen naar de oorzaak en het herstellen. Brandweer en politie waren zeer te vrede over de werkzaamheden van de BHV-ers.


Datum 27-02-2018
Tijd 13:43
Melding Gaslekkage bedrijf
Adres Duinweg
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Ongeval Beeklaan Noordwijk

NOORDWIJK  2018-05-20  Op de Beeklaan in Noordwijk heeft vanmiddag rond 14:00 uur een ongeval plaats gevonden tussen vier auto's. Er raakt..

Persoon te water Duinschooten Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-05-19  Vanavond zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt naar het Oosterduinsemeer. Daar aangekomen zag de ambulancedienst een p..

Integrale verkeerscontrole Sportpark Roodemolen Sassenheim

Op donderdag 17 mei 2018 hield team Noordwijk een Integrale verkeerscontrole. De controleplaats was ingericht op de parkeerplaats van Sportpark Roodemol..

Hegbrand Loosterweg Voorhout

VOORHOUT 2018-05-18 Vanavond is de brandweer en politie opgeroepen voor een hegbrand aan de Loosterweg. Daar aangekomen stond een flink gedeelte van de ..

Oude kolenhok ondergelopen Daniel Noteboomstraat Noordwijk

NOORDWIJK 2018-05-18 Wateroverlast Daniel Noteboomstraat Vanmiddag is de brandweer opgeroepen naar de Daniel Noteboomstraat waar een oude kolenhok onder..