Terug naar vorige pagina

Vrijwilligersmedailles voor vrijwilligers KNRM

12 Feb 2018 om 19:00

KATWIJK  2018-02-12 Vrijwilligersmedailles voor vrijwilligers KNRM

Op de eerste bemanningsvergadering van KNRM Katwijk zijn aan vier vrijwilligers de vrijwilligersmedailles uitgereikt. 

Deze vrijwilligersmedailles met bijhorende oorkonde worden uitgereikt aan de vrijwilligers die 10 jaar of langer (redding)taken uitvoeren bij de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.

Voormalig schipper Hugo van Duivenbode en bemanningslid Wim de Vreugd kregen een vrijwilligersmedaille voor hun trouwe dienst van 25 jaar bij de KNRM. Bemanningslid Cor van Duijn en Harm Plasse kregen een vrijwilligersmedaille voor hun 10 jarige inzet bij de KNRM.

De vrijwilligersmedailles werden door de schipper van het station overhandigd aan de vrijwilligers onder het genot van koffie en gebak.

Tekst en foto KNRM Katwijk.


Datum 12-02-2018
Tijd 19:00
Melding Mededeling
Adres Noordduinseweg
Plaats Katwijk

Nog meer nieuws

Ongeval Wasbeeklaan Sassenheim

SASSENHEIM  2018-06-17  Vanmorgen werd de politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de Wasbeeklaan in Sassenheim. De bestuurder van ..

Sportvliegtuigje maakt noodlanding Elsgeesterweg Voorhout

VOORHOUT  2018-06-16  Vanmiddag werden diverse hulpdiensten waaronder brandweer Noordwijk, Rijnsburg,Voorhout en Leiden opgeroepen voor een lu..

Autobranden Michiel de Ruyterstraat Hillegom

HILLEGOM 2018-06-16 Vanmorgen vroeg is de brandweer en politie opgeroepen naar de Michiel de Ruyterstraat voor een voertuigbrand. Daar aangekomen bleken..

Aanhouding Katwijk

KATWIJK 2018-06-15 Vanavond heeft de politie een waarschuwingsschot gelost en daarna drie aanhoudingen verricht. Er zou een (vuur) wapen in het spel zij..

Ongeval scooter/scooter Kanaalstraat Lisse

LISSE  2018-06-15  Vanavond heeft er een ongeval plaats gevonden tussen twee scooterrijders op de Kanaaalstraat in Lisse. Hierbij is een scoot..