KNRM

*/ ?>
Terug naar vorige pagina

KNRM krijgt cheque van Radisson Blu hotel

30 Jan 2018 om 21:01

NOORDWIJK 2018-01-29 Maandagavond heeft General Manager André Aaij van het Radisson Blu Palace Hotel een cheque overhandigd aan de bemanning van de KNRM Noordwijk ter waarde van €6500,-. Dit bedrag is ontstaan door de €1,- actie van 2017 die het hotel al jaren voert. Elke gast wordt bij het uitchecken gevraagd om €1,- te doneren voor de KNRM. Daarnaast doet het hotel er ook altijd een bijdrage bij.

Elk jaar levert dit een mooie cheque op. André Aaij; “Wij blijven de heren van de KNRM steunen door middel van de €1,- actie. De mannen doen erg goed en indrukwekkend werk op de Noordzee, vlak voor onze deur! Onze gasten begrijpen heel goed dat wanneer er paniek is in de zee het fijn is om te weten dat er een organisatie is zoals de KNRM die te hulp kan schieten. Veel van onze gasten komen bij ons overnachten vanwege prachtige kustlijn van Noordwijk.

De link met de KNRM is daarom makkelijk gemaakt”. De cheque werd uitgereikt aan Loco Burgemeester Gerben van Duin en schipper van de KNRM Noordwijk Thomas Steenvoorden. “Elk jaar worden wij uitgenodigd door het hotel voor een hapje en een drankje en het in ontvangst nemen van de cheque.

Een mooi gebaar van het hotel om alle mannen van het station hierbij uit te nodigen. Zij zijn degene die ook op de boot staan en met de vaak lastige en heftige situaties te maken hebben. Het is fijn dat hier bij stil wordt gestaan” aldus Thomas Steenvoorden. Het bedrag op de cheque wordt gebruikt voor de inrichting van het nieuwe toekomstige boothuis. De KNRM vraagt meerdere hotels om de €1,- actie in te zetten zoals geïnitieerd is door het Radisson Blu Palace hotel.

Er is een speciaal fonds opgericht door de KNRM, het Palace Noordwijk Fonds, waar deze bijdrages aan gedoneerd worden. Inmiddels zijn er meerdere hotels die meehelpen dit fonds van een mooi bedrag te voorzien.

Foto ©Radison Blu hotel

 


Datum 30-01-2018
Tijd 21:01
Melding Overige
Adres Picképlein
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..