Terug naar vorige pagina

Drukke dag voor de EHBZ Noordwijk en Katwijk

20 Jan 2018 om 13:00

NOORDWIJK  2018-01-20 Vanmorgen vroeg had de EHBZ Katwijk al een zieke gewone zeehond van het strand gehaald in Wassenaar. Werd gevraagd of de EHBZ Noordwijk de zeehond weer weg wilde brengen. Nadat die was opgehaald en net onderweg waren kwam er opnieuw een melding binnen ditmaal op het strand van Noordwijk. Ook deze zeehond was ziek en is ook meegenomen en overgebracht naar het wisselpunt in Hoorn voor verder transport naar het zeehondencentrum Pieterburen. 

EHBZ Noordwijk was zo goed als net weer thuis toen er alweer een melding binnen kwam over een zeehond op het strand van Noordwijk ter hoogte van strand afrit 22. Zijn gaan kijken en zagen daar een jonge gewone zeehond op een zandbank lekker uit te liggen rusten. De zeehond was goed alert en ging bij het minst en geringst weer terug ging in zee.


Datum 20-01-2018
Tijd 13:00
Melding Jonge gewone zeehond
Adres Boulevard
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Mogelijk persoon te water Melkweg Katwijk

KATWIJK  2018-02-18  Voorbijgangers zagen vanavond een brandende fietslicht in het water aan de Melkweg in Katwijk. Hierop werd de politie en ..

Vader en dochter komen ten val met fiets Katwijk

KATWIJK 2018-02-18 Vanavond kwam tijdens het fietsen een meisje met haar been in een fietswiel terecht. Op de Koningin Julianalaan kwam daardoor de vade..

Alcoholmobilist ramt plantenbak en parkeert auto verderop Voorhout

VOORHOUT 2018-02-18 Vannacht is een dronken automobilist aangehouden door de politie op de Jacoba van Beierenweg. De man was tegen een grote plantenbak ..

Auto ontwijkt Konijn en is daarna zelf het haasje op A44 Sassenheim

SASSENHEIM 2018-02-18  Vannacht reed een vrouw op de A44 richting Amsterdam toen een konijn op de weg liep. De vrouw week uit en dook de rechtervai..

Woningbrand Van der Duyn van Maasdamlaan Hillegom

HILLEGOM  2018-02-16  Vanavond werden de hulpdiensten waaronder ook de traumaheli opgeroepen voor een woningbrand ( werd snel opgeschaald naar..