Terug naar vorige pagina

Drukke dag voor de EHBZ Noordwijk en Katwijk

20 Jan 2018 om 13:00

NOORDWIJK  2018-01-20 Vanmorgen vroeg had de EHBZ Katwijk al een zieke gewone zeehond van het strand gehaald in Wassenaar. Werd gevraagd of de EHBZ Noordwijk de zeehond weer weg wilde brengen. Nadat die was opgehaald en net onderweg waren kwam er opnieuw een melding binnen ditmaal op het strand van Noordwijk. Ook deze zeehond was ziek en is ook meegenomen en overgebracht naar het wisselpunt in Hoorn voor verder transport naar het zeehondencentrum Pieterburen. 

EHBZ Noordwijk was zo goed als net weer thuis toen er alweer een melding binnen kwam over een zeehond op het strand van Noordwijk ter hoogte van strand afrit 22. Zijn gaan kijken en zagen daar een jonge gewone zeehond op een zandbank lekker uit te liggen rusten. De zeehond was goed alert en ging bij het minst en geringst weer terug ging in zee.


Datum 20-01-2018
Tijd 13:00
Melding Jonge gewone zeehond
Adres Boulevard
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand N206 Ir. G.Tjalmaweg Valkenburg

VALKENBURG  2018-0814  Vanavond werd de brandweer van Valkenburg opgeroepen voor een autobrand op de Ir.G.Tjalmaweg N206 in Valkenburg.  ..

Ongeval auto scooter Schelftweg Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-08-13   Een scooterrijder is in de nacht van zondag op maandag tegen een auto gereden op de Schelftweg in Noordwijkerhout..

Zwemmer in problemen blijkt kanoër die zit te vissen

NOORDWIJK  2018-08-12  Rond acht uur vanavond werden diverse hulpdiensten gealarmeerd voor een zwemmer in problemen. Waaronder de KNRM Noordwi..

Duinbrand Northgodreef Noordwijk.

NOORDWIJK  2018-08-11  Even over elf uur vanavond werd de brandweer van Noordwijk opgeroepen voor een buitenbrand Northgodreef in Noordwijk. B..

Stormschade Nassaupark Lisse

LISSE 2018-08-10  De brandweer van Lisse werd vrijdagavond olgeroepen voor stormschade op het Nassaupark in Lisse. Een boom was waarschijnlijk gera..