Terug naar vorige pagina

Opnieuw jonge grijze zeehond Noordwijk

4 Jan 2018 om 13:00

NOORDWIJK  2018-01-04  Vanmiddag was er opnieuw een melding over een jonge grijze zeehond op het strand ter hoogte van strand afrit 2 in Noordwijk. De Jonge zeehond had zich verstopt in een greppel en was vanaf het strand niet te zien. Wandelaars die met hun hond op het strand liepen vonden dat hun hond nogal vreemd deed ter hoogte van de zeereep, gingen kijken en troffen daar de zeehond aan. Hebben gelijk afstand genomen met hun hond, en hebben de EHBZ gebeld. De zeehond is meegenomen en na de eerste verzorging over gebracht naar het wisselpunt in Hoorn.Op het strand heeft de EHBZ gelijk uitleg gegeven wat ze zoal doen bij strandingen van zeezoogdieren.


Datum 04-01-2018
Tijd 13:00
Melding Jonge Grijze zeehond
Adres Boulevard
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Amazone gewond na trap paard Duindamseslag Noordwijk

NOORDWIJK 2018-07-20 Diverse hulpdiensten waaronder de KNRM, Reddingsbrigade , politie, ambulance en een traumahelikopter werden vanavond opgeroepen voo..

Vechtpartijen en twee aanhoudingen uitgaansgebied Noordwijk

NOORDWIJK  2018-07-20  In de nacht van donderdag op vrijdag waren er op de Grent in Noordwijk weer diverse vechtpartijen. Politie kwam met mee..

Middelbrand Scheepmakersdam Warmond

WARMOND 2018-07-19 Vanmorgen werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand aan de Scheepmakersdam. Diverse politie, brandweer eenheden en een ambula..

Ongeval auto en scooter Heereweg Lisse

LISSE 2018-07-18  Een scooter en een personenauto zijn woensdagochtend in botsing gekomen op de kruising van de Heereweg met de Kanaalstraat in Lis..

Ongeval auto fietsster Wasbeeklaan Sassenheim

SASSENHEM 2018-07-18  Vanmorgen heeft er een ongeval plaats gevonden tussen een auto en een fietsster op de Wasbeeklaan in Sassenheim. Hierbij is d..