Terug naar vorige pagina

Electrische fiets in de brand gestoken Voorhout

23 Dec 2017 om 20:12

VOORHOUT 2017-12- 23 Vanavond is de brandweer van post Voorhout opgeroepen met spoed voor een buitenbrand aan de Herenstraat. Daar aangekomen was er met vuurwerk een elektrische damesfiets in de brand gestoken door twee jongens. De eigenaren van de elektrische fiets als de ouders van de jongens waren in hetzelfde restaurant aan het eten. De politie is later met meerdere eenheden ter plaatsen gekomen. De ouders en daders zijn gevlucht met hun auto, het kenteken is bij de politie bekend en kunnen op een bezoekje wachten. Er zijn ook camerabeelden die aan de politie zijn overgedragen. De eigenaar doet aangifte van brandstichting.

Een tweede fiets heeft lichte schade opgelopen door de elektrische fietsbrand.


Datum 23-12-2017
Tijd 20:12
Melding Fietsbrand
Adres Herenstraat
Plaats Voorhout

Nog meer nieuws

Keukenbrand Piet Heinstraat Noordwijk

NOORDWIJK 2018-04-22 Vanavond stond er aan de Piet Heinstraat een woning in de brand. Op de eerste verdieping in de keuken woede een korte felle brand. ..

Man gevallen uit zendmast en komt ten overlijden Randweg

NOORDWIJK 2018-04-22 Aan het einde van de middag kreeg de politie een melding dat er een man in een telefoon zendmast was aan het klimmen. Omdat de loca..

Ongeval Zwarteweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-04-22  Bij een ongeval op de Zwarteweg in Noordwijk is zondagmiddag een brommerrijdster gewond geraakt. De vrouw kwam net haar b..

Fietser gewond na ongeluk Sassenheim

SASSENHEIM 2018-04-22  Een racefietser is zondagmiddag gewond geraakt na een ongeval op het fietspad naast de A44 in Sassenheim. De man reed over e..

Bootgezonken Olympiaweg Hillegom

HILLEGOM 2018-04-20 Een pleziervaartuig welke lag aangemeerd bij het Beltpark in Hillegom is afgelopen nacht gezonken. De boot lag vlakbij de brug van d..