Terug naar vorige pagina

Electrische fiets in de brand gestoken Voorhout

23 Dec 2017 om 20:12

VOORHOUT 2017-12- 23 Vanavond is de brandweer van post Voorhout opgeroepen met spoed voor een buitenbrand aan de Herenstraat. Daar aangekomen was er met vuurwerk een elektrische damesfiets in de brand gestoken door twee jongens. De eigenaren van de elektrische fiets als de ouders van de jongens waren in hetzelfde restaurant aan het eten. De politie is later met meerdere eenheden ter plaatsen gekomen. De ouders en daders zijn gevlucht met hun auto, het kenteken is bij de politie bekend en kunnen op een bezoekje wachten. Er zijn ook camerabeelden die aan de politie zijn overgedragen. De eigenaar doet aangifte van brandstichting.

Een tweede fiets heeft lichte schade opgelopen door de elektrische fietsbrand.


Datum 23-12-2017
Tijd 20:12
Melding Fietsbrand
Adres Herenstraat
Plaats Voorhout

Nog meer nieuws

Amazone gewond na trap paard Duindamseslag Noordwijk

NOORDWIJK 2018-07-20 Diverse hulpdiensten waaronder de KNRM, Reddingsbrigade , politie, ambulance en een traumahelikopter werden vanavond opgeroepen voo..

Vechtpartijen en twee aanhoudingen uitgaansgebied Noordwijk

NOORDWIJK  2018-07-20  In de nacht van donderdag op vrijdag waren er op de Grent in Noordwijk weer diverse vechtpartijen. Politie kwam met mee..

Middelbrand Scheepmakersdam Warmond

WARMOND 2018-07-19 Vanmorgen werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand aan de Scheepmakersdam. Diverse politie, brandweer eenheden en een ambula..

Ongeval auto en scooter Heereweg Lisse

LISSE 2018-07-18  Een scooter en een personenauto zijn woensdagochtend in botsing gekomen op de kruising van de Heereweg met de Kanaalstraat in Lis..

Ongeval auto fietsster Wasbeeklaan Sassenheim

SASSENHEM 2018-07-18  Vanmorgen heeft er een ongeval plaats gevonden tussen een auto en een fietsster op de Wasbeeklaan in Sassenheim. Hierbij is d..