Terug naar vorige pagina

Politiemotor te water Westerbaan Katwijk

10 Nov 2017 om 08:41

KATWIJK 2017-11-10 Vanmorgen kreeg een motoragent een melding dat een man met een mes aan het zwaaien was in Wassenaar. Hij stond bij een eerder ongeval op de Boulevard waar hij toestemming kreeg om met spoed naar Wassenaar te rijden. Op de Westerbaan begon de motor iets te glijden door gas bij te geven corrigeert de motor gelijk maar nu was er een stoeprand die dat tegen hield. De motor vloog over de stoeprand en schoof nog tientallen meters over het gras voordat de motor te water raakte. De motorrijder is aan wal gebleven en heeft zelf zijn collega's opgeroepen voor hulp. Een ambulance is ter plaatse gekomen en heeft de agent gecontroleerd. Door juiste kleding te dragen en de juiste val methodes toe te passen heeft deze agent niets opgelopen en heeft direct zijn dienst weer hervat. De motor is later uit de sloot gehaald maar deze zal het niet meer doen. Het verkeer heeft enige hinder gehad tijdens het ongeval.


Datum 10-11-2017
Tijd 08:41
Melding Ongeval Motor
Adres Westerbaan
Plaats Katwijk

Nog meer nieuws

Ongeval Wasbeeklaan Sassenheim

SASSENHEIM  2018-06-17  Vanmorgen werd de politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de Wasbeeklaan in Sassenheim. De bestuurder van ..

Sportvliegtuigje maakt noodlanding Elsgeesterweg Voorhout

VOORHOUT  2018-06-16  Vanmiddag werden diverse hulpdiensten waaronder brandweer Noordwijk, Rijnsburg,Voorhout en Leiden opgeroepen voor een lu..

Autobranden Michiel de Ruyterstraat Hillegom

HILLEGOM 2018-06-16 Vanmorgen vroeg is de brandweer en politie opgeroepen naar de Michiel de Ruyterstraat voor een voertuigbrand. Daar aangekomen bleken..

Aanhouding Katwijk

KATWIJK 2018-06-15 Vanavond heeft de politie een waarschuwingsschot gelost en daarna drie aanhoudingen verricht. Er zou een (vuur) wapen in het spel zij..

Ongeval scooter/scooter Kanaalstraat Lisse

LISSE  2018-06-15  Vanavond heeft er een ongeval plaats gevonden tussen twee scooterrijders op de Kanaaalstraat in Lisse. Hierbij is een scoot..