Terug naar vorige pagina

Politiemotor te water Westerbaan Katwijk

10 Nov 2017 om 08:41

KATWIJK 2017-11-10 Vanmorgen kreeg een motoragent een melding dat een man met een mes aan het zwaaien was in Wassenaar. Hij stond bij een eerder ongeval op de Boulevard waar hij toestemming kreeg om met spoed naar Wassenaar te rijden. Op de Westerbaan begon de motor iets te glijden door gas bij te geven corrigeert de motor gelijk maar nu was er een stoeprand die dat tegen hield. De motor vloog over de stoeprand en schoof nog tientallen meters over het gras voordat de motor te water raakte. De motorrijder is aan wal gebleven en heeft zelf zijn collega's opgeroepen voor hulp. Een ambulance is ter plaatse gekomen en heeft de agent gecontroleerd. Door juiste kleding te dragen en de juiste val methodes toe te passen heeft deze agent niets opgelopen en heeft direct zijn dienst weer hervat. De motor is later uit de sloot gehaald maar deze zal het niet meer doen. Het verkeer heeft enige hinder gehad tijdens het ongeval.


Datum 10-11-2017
Tijd 08:41
Melding Ongeval Motor
Adres Westerbaan
Plaats Katwijk

Nog meer nieuws

Schoorsteenbuis dreigt te vallen van woning Lisse

LISSE 2018-03-17 Vanmiddag is de brandweer met spoed opgeroepen voor een buis die van het dak dreigde te waaien. Uiteindelijk was er totaal geen gevaar...

Boom valt over de afrit N206 Katwijk

KATWIJK  2018-03-17 Vanmiddag werd de brandweer van Katwijk opgeroepen voor een melding stormoverlast. Een boom was om gewaaid en over de afrit van..

Containerbrand Duinzicht Noordwijk

NOORDWIJK 2018-03-17 Vanmiddag is de brandweer opgeroepen voor een containerbrand aan de Duinzicht. De container is volledig gesmolten. ..

Boot maakt water Moleneind Rijnsburg

RIJNSBURG 2018-03-17 Vanmiddag is de brandweer van Rijnsburg opgeroepen voor een boot die zou zinken aan het Moleneind. In de boot was de waterleiding g..

Brandweer wedstrijden klasse: TS HD en 112 in Katwijk en Valkenburg

KATWIJK  2018-03-17  Vandaag werden er brandweer wedstrijden gehouden in Katwijk en Valkenburg in de klasse: TS HD en 112.  Later meer in..