Terug naar vorige pagina

Politiemotor te water Westerbaan Katwijk

10 Nov 2017 om 08:41

KATWIJK 2017-11-10 Vanmorgen kreeg een motoragent een melding dat een man met een mes aan het zwaaien was in Wassenaar. Hij stond bij een eerder ongeval op de Boulevard waar hij toestemming kreeg om met spoed naar Wassenaar te rijden. Op de Westerbaan begon de motor iets te glijden door gas bij te geven corrigeert de motor gelijk maar nu was er een stoeprand die dat tegen hield. De motor vloog over de stoeprand en schoof nog tientallen meters over het gras voordat de motor te water raakte. De motorrijder is aan wal gebleven en heeft zelf zijn collega's opgeroepen voor hulp. Een ambulance is ter plaatse gekomen en heeft de agent gecontroleerd. Door juiste kleding te dragen en de juiste val methodes toe te passen heeft deze agent niets opgelopen en heeft direct zijn dienst weer hervat. De motor is later uit de sloot gehaald maar deze zal het niet meer doen. Het verkeer heeft enige hinder gehad tijdens het ongeval.


Datum 10-11-2017
Tijd 08:41
Melding Ongeval Motor
Adres Westerbaan
Plaats Katwijk

Nog meer nieuws

Strandpaviljoen Paal 14 brand geheel uit Katwijk

KATWIJK  2018-01-23  Rond de klok van 01:00 kwam bij de brandweer van Katwijk de melding binnen van een middelbrand bij het strandpaviljoen Pa..

Automobilist ramt pui ISD Bollenstreek Lisse

LISSE  2018-01-22  Vanmiddag is een automobilist met zijn auto bij de ISD Bollenstreek ( Intergemeentelijke Sociale Dienst ) aan de Hobahostra..

Ongeval Westelijke Randweg Lisse

LISSE  2018-01-22  Vanmorgen heeft er een ongeval plaats gevonden tussen een auto en een fietsster op de rotonde Westelijke Randweg/Heereweg i..

Kop-staartbotsing Stationsweg Lisse

LISSE 2018-01-21 Op de Stationswegin Lisse heeft eind van de ochtend een kop-staartbotsing plaatsgevonden tussen twee voertuigen. De ambulancedienst ond..

Fout geparkeerd Heereweg Lisse

LISSE  2018-01-21 - De bestuurder van een auto heeft zijn voertuig in de nacht van zaterdag op zondag wel op een hele speciale wijze geparkeerd in ..