Terug naar vorige pagina

Politiemotor te water Westerbaan Katwijk

10 Nov 2017 om 08:41

KATWIJK 2017-11-10 Vanmorgen kreeg een motoragent een melding dat een man met een mes aan het zwaaien was in Wassenaar. Hij stond bij een eerder ongeval op de Boulevard waar hij toestemming kreeg om met spoed naar Wassenaar te rijden. Op de Westerbaan begon de motor iets te glijden door gas bij te geven corrigeert de motor gelijk maar nu was er een stoeprand die dat tegen hield. De motor vloog over de stoeprand en schoof nog tientallen meters over het gras voordat de motor te water raakte. De motorrijder is aan wal gebleven en heeft zelf zijn collega's opgeroepen voor hulp. Een ambulance is ter plaatse gekomen en heeft de agent gecontroleerd. Door juiste kleding te dragen en de juiste val methodes toe te passen heeft deze agent niets opgelopen en heeft direct zijn dienst weer hervat. De motor is later uit de sloot gehaald maar deze zal het niet meer doen. Het verkeer heeft enige hinder gehad tijdens het ongeval.


Datum 10-11-2017
Tijd 08:41
Melding Ongeval Motor
Adres Westerbaan
Plaats Katwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..