Terug naar vorige pagina

Politiemotor te water Westerbaan Katwijk

10 Nov 2017 om 08:41

KATWIJK 2017-11-10 Vanmorgen kreeg een motoragent een melding dat een man met een mes aan het zwaaien was in Wassenaar. Hij stond bij een eerder ongeval op de Boulevard waar hij toestemming kreeg om met spoed naar Wassenaar te rijden. Op de Westerbaan begon de motor iets te glijden door gas bij te geven corrigeert de motor gelijk maar nu was er een stoeprand die dat tegen hield. De motor vloog over de stoeprand en schoof nog tientallen meters over het gras voordat de motor te water raakte. De motorrijder is aan wal gebleven en heeft zelf zijn collega's opgeroepen voor hulp. Een ambulance is ter plaatse gekomen en heeft de agent gecontroleerd. Door juiste kleding te dragen en de juiste val methodes toe te passen heeft deze agent niets opgelopen en heeft direct zijn dienst weer hervat. De motor is later uit de sloot gehaald maar deze zal het niet meer doen. Het verkeer heeft enige hinder gehad tijdens het ongeval.


Datum 10-11-2017
Tijd 08:41
Melding Ongeval Motor
Adres Westerbaan
Plaats Katwijk

Nog meer nieuws

Ongeval Wassenaarseweg N206 Katwijk

KATWIJK 2017-11-23 Vanmiddag vond er op de N206 Wassenaarseweg een ongeval plaats bij de verkeerslichten afslag N441 Wassenaarseweg. Een automobilist st..

Ongeval Herenweg Warmond

WARMOND 2017-11-22 Vanmiddag is een wielrenner hard ten val gekomen op de Herenweg toen hij andere weggebruikers aan het inhalen was. De wielrenner kwam..

Gebouwbrand Prinses Margrietlaan Katwijk

2017-11-20  Vanavond werd de brandweer van Katwijk opgeroepen voor een melding gebouwbrand aan de Prinses Margrietlaan in Katwijk. Het ging om een ..

Woningbrand Oude Zeeweg Noordwijk

NOORDWIJK  2017-11-19  Vanavond zijn politie, brandweer en ambulance opgeroepen voor een woningbrand aan de Oude Zeeweg in Noordwijk. Het blee..

Verontreiniging object strand Katwijk

KATWIJK 2017-11-19  Vanmiddag werden de politie, brandweer en de KNRM Katwijk opgeroepen voor een melding verontreiniging object op het strand van ..