Terug naar vorige pagina

Vrouw ligt paar dagen in woning Hoofdstraat Noordwijk

5 Sept 2017 om 08:15

NOORDWIJK 2017-09-05 Dinsdagmorgen is de politie en ambulance opgeroepen naar de Hoofdstraat voor een vrouw die in een woning lag. De vrouw lag er al een aantal dagen en kon de deur ook niet meer openen. De politie heeft met een stormram de deur te proberen te forceren maar dat lukte niet. De brandweer is later ter plaatse gekomen en hebben met hun stormram een raam geforceerd. De vrouw kon daarna medisch behandeld worden door de ambulancedienst. De vrouw is door middel van de autoladder naar beneden gebracht en overgedragen aan de ambulancedienst. Die hebben de vrouw naar het ziekenhuis gebracht.

 


Datum 05-09-2017
Tijd 08:15
Melding Assistentie politie
Adres Hoofdstraat
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Ongeval Wasbeeklaan Sassenheim

SASSENHEIM  2018-06-17  Vanmorgen werd de politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de Wasbeeklaan in Sassenheim. De bestuurder van ..

Sportvliegtuigje maakt noodlanding Elsgeesterweg Voorhout

VOORHOUT  2018-06-16  Vanmiddag werden diverse hulpdiensten waaronder brandweer Noordwijk, Rijnsburg,Voorhout en Leiden opgeroepen voor een lu..

Autobranden Michiel de Ruyterstraat Hillegom

HILLEGOM 2018-06-16 Vanmorgen vroeg is de brandweer en politie opgeroepen naar de Michiel de Ruyterstraat voor een voertuigbrand. Daar aangekomen bleken..

Aanhouding Katwijk

KATWIJK 2018-06-15 Vanavond heeft de politie een waarschuwingsschot gelost en daarna drie aanhoudingen verricht. Er zou een (vuur) wapen in het spel zij..

Ongeval scooter/scooter Kanaalstraat Lisse

LISSE  2018-06-15  Vanavond heeft er een ongeval plaats gevonden tussen twee scooterrijders op de Kanaaalstraat in Lisse. Hierbij is een scoot..