Terug naar vorige pagina

Vrouw ligt paar dagen in woning Hoofdstraat Noordwijk

5 Sept 2017 om 08:15

NOORDWIJK 2017-09-05 Dinsdagmorgen is de politie en ambulance opgeroepen naar de Hoofdstraat voor een vrouw die in een woning lag. De vrouw lag er al een aantal dagen en kon de deur ook niet meer openen. De politie heeft met een stormram de deur te proberen te forceren maar dat lukte niet. De brandweer is later ter plaatse gekomen en hebben met hun stormram een raam geforceerd. De vrouw kon daarna medisch behandeld worden door de ambulancedienst. De vrouw is door middel van de autoladder naar beneden gebracht en overgedragen aan de ambulancedienst. Die hebben de vrouw naar het ziekenhuis gebracht.

 


Datum 05-09-2017
Tijd 08:15
Melding Assistentie politie
Adres Hoofdstraat
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Mogelijk persoon te water Melkweg Katwijk

KATWIJK  2018-02-18  Voorbijgangers zagen vanavond een brandende fietslicht in het water aan de Melkweg in Katwijk. Hierop werd de politie en ..

Vader en dochter komen ten val met fiets Katwijk

KATWIJK 2018-02-18 Vanavond kwam tijdens het fietsen een meisje met haar been in een fietswiel terecht. Op de Koningin Julianalaan kwam daardoor de vade..

Alcoholmobilist ramt plantenbak en parkeert auto verderop Voorhout

VOORHOUT 2018-02-18 Vannacht is een dronken automobilist aangehouden door de politie op de Jacoba van Beierenweg. De man was tegen een grote plantenbak ..

Auto ontwijkt Konijn en is daarna zelf het haasje op A44 Sassenheim

SASSENHEIM 2018-02-18  Vannacht reed een vrouw op de A44 richting Amsterdam toen een konijn op de weg liep. De vrouw week uit en dook de rechtervai..

Woningbrand Van der Duyn van Maasdamlaan Hillegom

HILLEGOM  2018-02-16  Vanavond werden de hulpdiensten waaronder ook de traumaheli opgeroepen voor een woningbrand ( werd snel opgeschaald naar..