Terug naar vorige pagina

Vrouw ligt paar dagen in woning Hoofdstraat Noordwijk

5 Sept 2017 om 08:15

NOORDWIJK 2017-09-05 Dinsdagmorgen is de politie en ambulance opgeroepen naar de Hoofdstraat voor een vrouw die in een woning lag. De vrouw lag er al een aantal dagen en kon de deur ook niet meer openen. De politie heeft met een stormram de deur te proberen te forceren maar dat lukte niet. De brandweer is later ter plaatse gekomen en hebben met hun stormram een raam geforceerd. De vrouw kon daarna medisch behandeld worden door de ambulancedienst. De vrouw is door middel van de autoladder naar beneden gebracht en overgedragen aan de ambulancedienst. Die hebben de vrouw naar het ziekenhuis gebracht.

 


Datum 05-09-2017
Tijd 08:15
Melding Assistentie politie
Adres Hoofdstraat
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Hoofdstraat Sassenhem

SASSENHEIM 2017-09-22  Even na zes uur vanavond werd de brandweer van Sassenheim opgeroepen voor een voertuigbrand op de Hoofdstraat in Sassenheim...

Schoorsteenbrand Linnaeuspark Lisse

LISSE  2017-09-21  Vanmiddag werd de brandweer van Noordwijk en Lisse opgeroepen voor een gebouwbrand aan de Linnaeuspark in Lisse. Het ging o..

Ongeval auto/brommer Herenweg Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT  2017-09-21  Vanmiddag heeft een ongeval plaats gevonden tussen een auto en een brommer op de Herenweg in Noordwijkerhout. Pol..

Schuurbrand Ter Beek Lisse

LISSE  2017-09-20  In de nacht van woensdag op donderdag morgen is er brand geweest in een schuur achter een woning aan de Ter Beek in Lisse. ..

Ongeval auto /scooter Rijnstraat/ Zeeweg Katwijk

  KATWIJK 2017-09-20 Twee opzittende van een scooter zijn woensdag aan het einde van de middag aangereden door een personenauto in Katwijk. De ..