Terug naar vorige pagina

Zeehond trek veel belangstelling strand Noordwijk

1 Sept 2017 om 19:30

NOORDWIJK  2017-09-01 Vanavond diverse meldingen over een zeehond op het strand van Noordwijk. De EHBZ Noordwijk is ook vanavond weer bij de zeehond wezen kijken die er vanmiddag ook al lag. Door het mooie weer van vanavond was het druk op het strand. De EHBZ heeft tekst en uitleg gegeven wat men zo al doet bij strandingen van zeezoogdieren en heeft gevraagd om de zeehond met rust te laten en afstand te houden. Ook was er nog een tweede melding over een zeehondje ter hoogte van strand afrit C in Noordwijk. Ook hier is de EHBZ gaan kijken, maar de zeehond was alweer terug in zee. 


Datum 01-09-2017
Tijd 19:30
Melding Jonge gewone zeehond
Adres Boulevard
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Gebouwbrand Prinses Margrietlaan Katwijk

2017-11-20  Vanavond werd de brandweer van Katwijk opgeroepen voor een melding gebouwbrand aan de Prinses Margrietlaan in Katwijk. Het ging om een ..

Woningbrand Oude Zeeweg Noordwijk

NOORDWIJK  2017-11-19  Vanavond zijn politie, brandweer en ambulance opgeroepen voor een woningbrand aan de Oude Zeeweg in Noordwijk. Het blee..

Verontreiniging object strand Katwijk

KATWIJK 2017-11-19  Vanmiddag werden de politie, brandweer en de KNRM Katwijk opgeroepen voor een melding verontreiniging object op het strand van ..

Heg in de brand Teylingerdreef Voorhout

VOORHOUT 2017-11-17 Een brand aan de Teylingerdreef in Voorhout ging vrijdagmiddag gepaard met flinke rookontwikkeling. De brand ontstond in de struiken..

Ongeval Scooter met fiets Herenweg Warmond

WARMOND 2017-11-17 Vanmiddag vond er op de Oranjenassaulaan/Herenweg een ongeval plaats tussen een fietsster en scooterrijdster. De fietsster wilde afsl..