Terug naar vorige pagina

Zeehond trek veel belangstelling strand Noordwijk

1 Sept 2017 om 19:30

NOORDWIJK  2017-09-01 Vanavond diverse meldingen over een zeehond op het strand van Noordwijk. De EHBZ Noordwijk is ook vanavond weer bij de zeehond wezen kijken die er vanmiddag ook al lag. Door het mooie weer van vanavond was het druk op het strand. De EHBZ heeft tekst en uitleg gegeven wat men zo al doet bij strandingen van zeezoogdieren en heeft gevraagd om de zeehond met rust te laten en afstand te houden. Ook was er nog een tweede melding over een zeehondje ter hoogte van strand afrit C in Noordwijk. Ook hier is de EHBZ gaan kijken, maar de zeehond was alweer terug in zee. 


Datum 01-09-2017
Tijd 19:30
Melding Jonge gewone zeehond
Adres Boulevard
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Hoofdstraat Sassenhem

SASSENHEIM 2017-09-22  Even na zes uur vanavond werd de brandweer van Sassenheim opgeroepen voor een voertuigbrand op de Hoofdstraat in Sassenheim...

Schoorsteenbrand Linnaeuspark Lisse

LISSE  2017-09-21  Vanmiddag werd de brandweer van Noordwijk en Lisse opgeroepen voor een gebouwbrand aan de Linnaeuspark in Lisse. Het ging o..

Ongeval auto/brommer Herenweg Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT  2017-09-21  Vanmiddag heeft een ongeval plaats gevonden tussen een auto en een brommer op de Herenweg in Noordwijkerhout. Pol..

Schuurbrand Ter Beek Lisse

LISSE  2017-09-20  In de nacht van woensdag op donderdag morgen is er brand geweest in een schuur achter een woning aan de Ter Beek in Lisse. ..

Ongeval auto /scooter Rijnstraat/ Zeeweg Katwijk

  KATWIJK 2017-09-20 Twee opzittende van een scooter zijn woensdag aan het einde van de middag aangereden door een personenauto in Katwijk. De ..