Terug naar vorige pagina

Koninklijke onderscheiding Paul Frijters van brandweer Noordwijk

24 Feb 2017 om 19:30

De burgemeester reikte op vrijdag 24 februari 2017 een koninklijke onderscheiding uit aan oud-brandweerman Paul Frijters. Vanwege zijn grote inzet voor de brandweer werd hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Paul Frijters is 33 jaar vrijwilliger geweest bij de brandweer. Per 1 januari 2017 is hij hiermee officieel gestopt. Hij heeft de diploma's voor Manschap en bevelvoerder gehaald en is vanuit die functies ook ondersteunend geweest aan de repressieve dienst. Hij was binnen het korps actief als instructeur (theorie en oefeningen) en deelde vanuit deze functie met een ieder zijn uitgebreide vakkennis. Ten tijde van de regionalisering speelde hij een belangrijke rol als verbinder. In deze periode waarin voor vele collega's onzeker was wat hen te wachten stond, zocht hij met iedereen de dialoog en zorgde hiermee voor rust. Paul Frijters is ook jarenlang penningmeester geweest voor de personeelsvereniging, voorzitter van de sollicitatiecommissie en organisator van de open dagen op de kazerne.


Lees meer: BlikOp Noordwijk - Koninklijke onderscheiding Paul Frijters van brandweer Noordwijk
Bron: BlikOp


Datum 24-02-2017
Tijd 19:30
Melding Overige
Adres duinwetering 103
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..