Terug naar vorige pagina

Flink ongeval N206 Katwijk

KATWIJK-2016-09-24 Op zaterdagavond heeft er op de N206 in Katwijk een behoorlijk ongeval plaatsgevonden.

Een automobilist, komend uit de richting van Noordwijk, raakte net voor het viaduct op de N206 de macht over het stuur kwijt en belandde naast de weg. De auto schoot door en raakte een lantaarnpaal, vloog de vangrail op en kwam uiteindelijk naast de vangrail tot stilstand. 2 ambulances en diverse politie-eenheden kwamen hierop met spoed ter plaatse.

Na controles van de slachtoffers in de ambulances bleek geen van alle inzittenden wat ernstigs te mankeren. Hierbij mogen zij van geluk spreken, aangezien het veel ernstiger af had kunnen lopen. Het lijkt erop dat de lantaarnpaal een groot deel van de vaart van de auto kon stoppen, waardoor deze niet tegen 1 van de bomen langs de kant van de weg is gereden.

Politieagenten hebben de weg schoongemaakt en gegevens van betrokkenen genoteerd. Een bergingsvoertuig heeft het voertuig afgesleept. Tekst Katwijk Actueel


Datum
Tijd
Melding Ongeval auto/lantaarnpaal
Adres N206 19,9
Plaats Katwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..