Terug naar vorige pagina

Drie zeehonden bij de uitwatering van Katwijk

KATWIJK 2015-12-19 Vanmorgen zijn zowel EHBZ Noordwij als Katwijk naar de uitwatering geweest om naar de drie zeehonden te gaan kijken die daar lagen. Waren diverse meldingen van binnen gekomen. De zeehonden zien er goed uit en het waren andere zeehonden dan die er afgelopen week lagen ( geen tag in flipper ). Wel trokken de zeehonden veel aandacht van de mensen die voorbij liepen deze wilde kijken en foto's nemen van de zeehonden. Mensen kijk gerust maar laat ze met rust


Datum
Tijd
Melding Jonge gewone zeehond
Adres Uitwatering
Plaats Katwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..