Terug naar vorige pagina

Vrachtwagenbrand Ambachtsweg Katwijk

27 Aug 2015 om 05:00

KATWIJK 2015-08-27 Donderdagmorgen werden de vrijwilligers van brandweer Katwijk en de officier van dienst gealarmeerd voor een vrachtwagenbrand in het industriegebied 'T Heen.
Rond half zeven ontdekte een chauffeur van een cementwagen dat er iets begon te smeulen op zijn cementwagen. Hij heeft hierop 112 gebeld die de politie en brandweer met spoed aanstuurde.
De cementwagen stond op dat moment op het terrein van de betoncentrale Mebin. Collega's van de chauffeur hebben voor de zekerheid een brandblusser klaar gezet in afwachting van de brandweer.
Direct na aankomst van de brandweer hebben de brandweerlieden een onderzoek ingesteld naar de oorzaak en kwamen er vrij snel achter dat de accu's van de cementwagen aan het smeulen waren. Hierop hebben ze met een straal 'one seven' en water de accu's gekoeld.
De tweede tankautospuit kon vrij snel na aankomst weer terug naar de kazerne. De werkzaamheden op de betoncentrale konden gewoon door gaan, omdat de chauffeur de cementwagen op een veilige locatie had neergezet. Foto's en tekst Katwijk Actueel


Datum 27-08-2015
Tijd 05:00
Melding Voertuigbrand vrachtwagen
Adres Ambachtsweg
Plaats Katwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..