KNRM

*/ ?>
Terug naar vorige pagina

Jongen vermist strand Katwijk

12 April 2015 om 13:30

KATWIJK 2015-04-12 Vanmiddag werden de hulpdiensten gealarmeerd door de bezorgde ouders van een 2,5 jaar oude jongen.De ouders verbleven waarschijnlijk met hun kinderen in een van de strandhuisje bij KW106. Hierbij was hun zoontje van 2,5 jaar oud na enige tijd ontsnapt aan de toezicht van zijn ouders.

De jongen was omstreeks 3 uur voor het laatst gezien. Nadat de ouders het kind zelf niet konden vinden werden de hulpdiensten ingeschakeld. De Katwijkse Reddings Brigade (KRB) werd gealarmeerd en een alarmploeg van de KRB ging met de jeep over het strand zoeken naar de vermiste jongen. Ook een jeep van de politie voegde zich op het strand bij de zoekactie.

Na enige tijd zoeken is om vier uur besloten om ook de KNRM in te schakelen. Ook de KNRM sloot zich met hun kust hulpverlening voertuig aan bij de zoekactie.  De politie liet via social media een foto en informatie van de jongen verspreiden.

Kort na het ter plaatse komen van de KNRM bij het strandpaviljoen bleek dat de jongen gelukkig weer herenigd was met zijn bezorgde ouders. Na een bedankje konden de hulpverleners weer retour. tekst en foto's Katwijk Actueel


Datum 12-04-2015
Tijd 13:30
Melding Zoekactie vermist kind
Adres Boulevard
Plaats Katwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..