Terug naar vorige pagina

Klopjacht op inbrekers Noordwijkerhout

22 Sept 2014 om 11:25

Zondagochtend rond 11.00 uur zijn er door de politie veel eenheden ingezet voor een klopjacht, op zoek naar de dader van een aantal auto-inbraken. Op bungalowpark Sollasi had de man bij meer dan 10 auto's de ruit ingeslagen, hierbij werd hij betrapt door een bewoner van het park. Deze moest...

de dader na een achtervolging en een worsteling laten gaan. Met hulp van een medebewoner is de getuige van de inbraken, met een auto (foto betreffende auto met ingeslagen ruit) de dader nog achterna gegaan, maar op het Sancta Maria terrein raakte ze het spoor van de dader kwijt.

De gealarmeerde politie reed met een aantal auto's het terrein op, op jacht naar de dader. Hierbij werden ze ondersteund vanuit de lucht door een politiehelikopter. Er werd door de helikopter in de zoektocht over het terrein heen gevlogen en later over het Bavo-terrein, de wijk Zeeburg en rond de klok van 12.30 uur vloog men richting Noordwijk. Helaas is de dader van de auto-inbraken niet aangehouden.

Het signalement van de dader (burgernetmelding)
Man, 30 jaar, licht getint, oost Europees, donkerbruin haar, snee over neus, rood jack, spijkerbroek met gaten, is nat ivm sloot. Tip? Bel 112!

Bron Blik Op Noordwijkerhout


Datum 22-09-2014
Tijd 11:25
Melding Aanhouding
Adres Langevelderweg
Plaats Noordwijkerhout

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..