Terug naar vorige pagina

Grote brand woning Herenweg Noordwijkerhout

15 Okt 2013 om 18:59

Vanavond omstreeks zeven uur worden de brandweer korpsen van Noordwijkerhout en Lisse opgeroepen voor een woningbrand op de Herenweg in Noordwijkerhout. Een sauna zou volgens de eerste berichten zijn ontploft op de 1e verdieping. Om 19:19 word er door de brandweer opgeschaald naar Middelbrand. Niet lang daarna wordt er grote brand gegeven en worden Noordwijk en Rijnsburg o.a opgeroepen.

De bewoners bevonden zich tijdens het uitbreken van de brand beneden in de woning met zes personen, toen zij een brandmelder hoorde afgaan op de eerste verdieping. Toen de bewoners de trap op keken zagen zij rook en vuur waarop zij gelijk de woning hebben verlaten en de brandweer alarmerende.
De brandweer meldde dat er flinke brand en rookschade was op de eerste verdieping is en dat er op de begane grond veel waterschade is. Tijdens de brand waren er meerdere explosies te horen en deze waren in tegenstelling tot eerdere berichten niet afkomstig van de sauna die zich in deze ruimte bevond, maar deze zijn waarschijnlijk afkomstig van diverse huishoudelijke producten die zich in deze ruimte bevonden zo meldde de woordvoerder aan 112bollenstreek.

De brandweer is nog enige tijd bezich geweest het het nablussen van de laatste smeulende resten.


Datum 15-10-2013
Tijd 18:59
Melding Binnenbrand Woning
Adres Herenweg
Plaats Noordwijkerhout

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..