Terug naar vorige pagina

Update: Zeer grote brand Gieterij Noordwijkerhout

10 Okt 2013 om 23:57

Vanavond om drie minuten voor twaalf word de brandweer van Sassenheim en Noordwijk opgeroepen voor een industriebrand op de Gieterij in Noordwijkerhout. Ongeveer één kwartier later word er Middelbrand afgegeven en kort daarna Zeer grote brand, hierop komen er eenheden uit de verre omstreken ter plaatse om het vuur te bestrijden. De brand woedde bij wArt interieurs en de brandweer heeft zich de toegang tot deze en andere panden geforceerd om zo de vuurhaard te kunnen bestrijden, aan de achterzijde van het gebouw was te zien dat de stalen constructie van het bedrijf 'bol' stond en weg geblazen was door vermoedelijk een grote explosie, of deze voor of tijdens de brand is geweest is niet bekend. De brandweer heeft met man en macht het vuur bestreden en geprobeerd om de naastgelegen panden te redden van het vuur, hetgeen dat de brandweer gelukt is!, om 01:51 is het sein brand meester gegeven, de brandweer zal nog enkele uren bezig zijn met nablussen.

[UPDATE]
De politie heeft bekend gemaakt dat er een lichaam in het bedrijf is aangetroffen op vrijdag ochtend. Het lichaam is in de loop van de ochtend opgehaald.
Een foto update volgd later vanmiddag!


Datum 10-10-2013
Tijd 23:57
Melding Zeer grote brand
Adres Gieterij
Plaats Noordwijkerhout

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..