Terug naar vorige pagina

Middelbrand woning C.J. Speelmanstraat Sassenheim

23 Mei 2013 om 00:00

Vannacht om precies middernacht werd de brandweer van Sassenheim opgeroepen voor een brand op de C.J. Speelmanstraat in Sassenheim. Al snel werd er opgeschaald naar middelbrand en werd ook de OVD en de brandweer van Voorhout opgeroepen om aldaar ter plaatse te komen. Eenmaal aangekomen blijkt dat het om een felle brand in de keuken gaat waarbij veel rookontwikkeling is. Alle bewoners konden tijdig de woning verlaten, maar een kat en een hond waren nog vermist in de woning. De brandweer heeft beide uit de woning weten te halen en de dierenambulance is ook gekomen om die dieren te verzorgen. De bewoners hadden wel rook geinhaleerd en hierop zijn er twee ambulances ter plaatse gekomen om de bewoners te onderzoeken, uiteindelijk zijn er personen meegenomen naar een ziekenhuis in de regio.


Datum 23-05-2013
Tijd 00:00
Melding Middelbrand
Adres C.J. Speelmanstraat
Plaats Sassenheim

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..