KNRM

*/ ?>
Terug naar vorige pagina

KNRM ontvangt cheque van de Ronde Tafel

7 Nov 2017 om 11:00

KATWIJK  2017-11-07  Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij ontvangt cheque van de Ronde Tafel

Tijdens de Rederskring bijeenkomst van KNRM Katwijk is door de ' Ronde Tafel' van Katwijk/ Noordwijk een prachtig bedrag van 500,- euro geschonken.
 
De leden van de Ronde Tafel hebben tijdens hun jaarlijkse Haringtocht geld opgehaald voor goede doelen, waarvan de KNRM er een van is. De cheque van 500,- euro is door een van de leden, Michiel Haasnoot, overhandigd aan de vrijwillige bemanning van het station.
 
De Haringtocht van de Ronde Tafel is niet alleen een gezellig avondje voor de aanwezige leden, maar ook een avond waarbij de leden een maatschappelijke bijdrage willen leveren. Met de opbrengst van de haringtocht zijn er meerdere initiatieven georganiseerd tegen eenzaamheid in Katwijk in samenwerking met de organisatie Welzijnskwartier. De Ronde Tafel staat bekend als een gezellige en ondernemende club waarbij waarden als Vriendschap, Zelfontwikkeling en Service hoog in het vaandel staan.

De bemanning van de KNRM staat 24/7 vrijwillig en kosteloos paraat voor mensen en dieren in nood. De KNRM is dan ook zeer dankbaar voor een mooi bedrag als dit en bedankt de Ronde Tafel!


Datum 07-11-2017
Tijd 11:00
Melding Overige
Adres Noordduinseweg
Plaats Katwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..